Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor. Partea ascunsa a zodiacului

Descopera latura ascunsa a zodiei tale!

Astrologic vorbind, ne gadila orgoliul sa aflam partile bune ale zodiei sub care ne-am nascut si confirmarea din partea astrelor ca suntem niste oameni grozavi, plini de calitati, e drept, cu cateva mici hachite, dar cine n-are?! Dar ce se intampla in lada de gunoi astrologica? Sa ridicam capacul si sa ne confruntam cu partile intunecate ale personalitatii noastre. Iata horoscopul defectelor!

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Nu esti doar arogant si impulsiv, ci si extrem de rigid si dogmatic. Ca un sarpe boa ce isi sufoca prada in imbratisarea-i ucigasa. Ego-ul tau nu suporta nici o atingere, chiar daca asta inseamna sa-i respingi complet pe cei din jurul tau. O data ce ti-ai facut o parere despre ceva, nu exista nimeni si nimic care sa ti-o schimbe. Este inutil sa se discute cu tine rational. Ai intotdeauna dreptate. Cand nu esti ocupat sa scoti peri albi tuturor cu aerul tau de superioritate si infatuarea-ti caracteristica, te dai in stamba cu atitudini nechibzuite si comportamente nedisciplinate. Cand trebuie sa participi la un proiect, tu esti cel care va trata totul cu lejeritate si va lasa treaba pe jumatate facuta, in timp ce, mental, esti gata de o noua aventura. Tu esti cel care face atmosfera la birou extraordinar de placuta… atunci cand pleci!

Citește și:

Taur (20 Aprilie-20 Mai)

Manifesti tendinte puternice de lene cronica si auto-indulgenta. Ai impresia ca lumea iti datoreaza tie ceva, dar iti este greu sa iti misti fundul si sa muncesti. Natura ta posesiva si materialista iti trezeste sentimente de invidie si gelozie, mai ales pentru oamenii care muncesc din greu pentru ceea ce au. Vezi rosu in fata ochilor atunci cand esti tratat cu un refuz. Nu esti doar frugal si prevazator, esti de-a dreptul zgarcit (nu iesi in oras prea des, asta-i clar!). Un motiv in plus sa stai cu mamica pana la adanci batranete. Mai ales ca esti obsedat de mancare buna, confort si curatenie.

horoscop
Foto: Photosani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc