Setari Cookie-uri

Ioana Ignat, recunoascătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei, după despărțirea de Sebastian Dobrincu

Ioana Ignat a vorbit despre viața ei cu recunoștință, la scurt timp după despărțirea de Sebastian Dobrincu.

La doar o zi după ce Sebastian Dobrincu a dezvăluit publicului că el și Ioana Ignat s-au despărțit, cântăreața a avut o apariție televizată, însă nu pentru a discuta despre viața personală, ci pentru a-și promova noul album muzical.

În cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, Sebastian Dobrincu a dat asigurări că viața merge înainte, indiferent de orice, sugerând că despărțirea lor a fost un pas inevitabil. Însă, Ioana Ignat nu a lăsat să se vadă vreo urmă de tristețe, ci s-a concentrat pe promovarea albumului său și pe lucrurile pozitive din viața sa.

„Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați”, a declarat Ioana Ignat în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Întrebată cum a sărbătorit Paștele, Ioana Ignat a menționat că a petrecut cu familia, fără să aducă în discuție relația cu Sebastian Dobrincu. Când prezentatorul Cătălin Măruță a întrebat-o dacă este împăcată cu prezentul, ea a răspuns afirmativ și a adăugat că viața ei este plină de lucruri extraordinare.

„Da, sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”, a mărturisit frumoasa artistă.

În ciuda faptului că, în urmă cu un an, Sebastian Dobrincu discuta despre o posibilă căsătorie cu Ioana Ignat, tânărul antreprenor recunoștea acum că sunt prea tineri pentru un astfel de angajament.

„Mi se pare că azi e mai mult o formalitate. Eu mă văd părinte, Ioana se vede mamă, dar avem doar 24 de ani”, spunea el.

Citește și:

Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.