Setari Cookie-uri

Ce a putut să facă Nemo, câștigătorul Eurovision, imediat ce a primit trofeul: Mi-am rupt și degetul mare...

Nemo, reprezentantul Elveției, a câștigat competiția cu piesa „The Code”, obținând un total de 591 de puncte. Însă momentul său de bucurie a fost umbrit de o gafă neașteptată.

Sâmbătă, 11 mai 2024, a fost o seară plină de emoție pentru fanii concursului Eurovision, în cadrul celei de-a 68-a ediții desfășurate în orașul Malmo din Suedia. Cu toate că România nu a participat în acest an, spectacolul și competiția au fost la cote înalte, iar câștigătorul a fost un nume care a făcut istorie, dar nu numai datorită victoriei sale.

Nemo, tânărul de 24 de ani reprezentant al Elveției, a reușit să cucerească inimile publicului și juriului cu melodia sa „The Code”, câștigând concursul cu un total de 591 de puncte. Cu toate acestea, momentul de bucurie și triumf al lui Nemo a fost umbrit de un incident neașteptat.

După ce i-a fost anunțat numele și a primit trofeul Eurovision, Nemo s-a arătat copleșit de emoție. Însă, în momentul în care a ridicat trofeul, gestul său entuziast l-a dus la o greșeală nefericită. Artistul a fluturat în aer trofeul din sticlă, iar apoi l-a scăpat și l-a spart în mii de bucăți.

Citește și:

În timpul incidentului, Nemo s-a rănit la un deget, însă acest lucru nu l-a descurajat.

„Mi-am rupt și degetul mare. Dar am primit unu nou (n.r. trofeu), așa că, din punct de vedere tehnic, am două acum”, a declarat câștigătorul Eurovision 2024 într-o conferință de presă ulterioară.

Chiar dacă momentul a fost marcat de această gafă neașteptată, victoria lui Nemo a fost aplaudată la scară largă. În cadrul conferinței de presă, artistul a împărtășit și puțin din povestea sa personală, subliniind că piesa „The Code” este despre călătoria sa în conștientizarea identității sale non-binare.

„Nu mă identific ca bărbat sau femeie. Sunt doar Nemo”, a declarat el.

Sursă foto - mikewallimages / Pixabey

Citește și:

Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.