Setari Cookie-uri

Adevărul despre divorțul dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.: Nimeni nu pierde pe nimeni...

După o serie de zvonuri cu privire la divorțul de Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva a clarficat speculațiile.

De peste un deceniu, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, formând unul dintre cele mai solide cupluri autohtone. Cu toate acestea, relația lor a fost supusă unei atenții mediatice intense și, la un moment dat, chiar speculațiilor privind o presupusă despărțire. Acum, însă, Lavinia clarifică aceste zvonuri și dezvăluie detaliile unei relații bazate pe încredere și respect reciproc.

Căsătoria lor din 2017 a fost inițial învăluită în discreție, dar nu a trecut mult timp până când ochii critici ai presei au speculat asupra posibilelor fisuri în relația lor. Un moment de neliniște a survenit când Lavinia a fost observată fără verighetă, alimentând astfel speculațiile privind o eventuală despărțire. Cu toate acestea, cântăreața clarifică acum că verigheta este, în primul rând, în sufletul ei, iar lipsa ei de pe deget nu este un indicator al stării relației lor.

Citește și:

„Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire. Eu am pornit mereu de la această idee: «nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni»”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru viva.ro.

Întrebată despre impactul zvonurilor și al speculațiilor mediatice asupra relației lor, Lavinia recunoaște că a fost o perioadă dificilă, dar că a reușit să treacă peste acele momente și să nu își lase sufletul încărcat cu vorbe rele.

„A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea. Dar nu am simțit însă niciodată nevoia să demonstrez nimănui lucruri pentru a schimba asta. Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută senzaționalul. Am realizat că lucrurile reale se descoperă în timp. Pentru mine, acest lucru a însemnat o mare lecție în evoluție, în a mă cunoaște cu adevărat, mi s-a dat șansa prin asta să înțeleg ce contează cu adevărat și am mai înțeles cât de bine este să fii bine tu cu tine, să știi cine ești și să nu fii nevoit, din cauza unui orgoliu exacerbat, care provine dintr-o lipsă de încredere, să demonstrezi cuiva ceva”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Kudika
14 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.