Setari Cookie-uri

Simona Gherghe, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Acces Direct: E un format solicitant și controversat, greu, apăsător

Simona Gherghe a dezvăluit abia acum motivul pentru care a renunțat la emisiunea Acces Direct. Deși a încercat să schimbe formatul, vedeta a ales să părărească, pentru o perioadă, micile ecrane.

Simona Gherghe, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, a luat o decizie curajoasă în 2018, atunci când a ales să se retragă din cadrul emisiunii „Acces Direct”. Deși această schimbare a fost primită cu uimire și întrebări din partea publicului, abia acum vedeta a dezvăluit motivele ce au stat la baza acestei decizii.

Timp de opt ani, Simona Gherghe a fost fața emblematică a show-ului, aducând în casele telespectatorilor subiecte dintre cele mai variate. Cu toate acestea, după a doua naștere, vedeta a simțit că emisiunea o consumă mult prea mult, iar povestile tragice prezentate în cadrul acesteia și-au lăsat amprenta asupra sa.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi", a dezvăluit Simona, potrivit viva.ro.

Citește și:

Una dintre motivațiile pentru această decizie a fost dorința de a petrece mai mult timp alături de familia sa. Simona a fost conștientă că schimbarea va aduce liniște și mai multă armonie în viața sa personală, iar faptul că a putut avea diminețile și după-amiezile libere pentru a se ocupa de copiii săi a fost un factor crucial în acceptarea ofertei de a prezenta noua sa emisiune.

"Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat noua emisiune a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a mai declarat Simona Gherghe.


Kudika
14 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.