Setari Cookie-uri

Otilia Bilionera revine cu Jaanu Jaanu, în colaborare cu rapperul indian Mellow D

Otilia revine cu o versiune muzicală nouă a piesei ,,Jaanu Jaanu" în colaborare cu rapperul indian Mellow D. Este deja o melodie de succes, lansată în urmă cu un an de Otilia, care a acumulat 2.5 milioane de views pe platformele muzicale.

,,Piesa <Jaanu Jaanu>, este o piesă dragă mie, iar faptul ca a fost atât de populară în India, m-a făcut să îmi doresc să aduc și mai multă aromă indiană. Sunt super curioasă ce părere o să abia fanii despre noua versiune ,,Jaanu Jaanu", spune Otilia.

Noua versiune a piesei ,,Jaanu Jaanu" este o explozie de energie, cu versuri irezistibile, influențe rap, o fuziune între cultura muzicală occidentală și influențele muzicii indiene.

,,Mă bucur că am reușit să colaborez cu Mellow D, este un tip super talentat, cântăreț de rap în limba indiană. Ce tare, nu?" , adaugă Otilia.

Otilia este o prezență iconică în industria muzicală, cunoscută pe plan național și internațional sub pseudonimul strălucitor "Billionera". Cu hituri precum ,,Adelante" (16 milioane de stream-uri) sau piesa ,,Oh Na Na" cu peste 2 milioane de stream-uri, Otilia a creat o adevărată frenezie cu lansările ei, care au transformat-o într-un superstar internațional.

Citește și:

Otilia Billionera radiază de pasiune și entuziasm la fiecare apariție, iar pe lângă cariera muzicală, a adăugat recent o nouă împlinire în viața personală. S-a căsătorit la finalul anului 2023, cu iubitul turc, Bekir, iar anul acesta o să aibă loc petrecerea de nuntă în Turcia, alături de cei 600 de invitați.

Mellow D este un rapper indian apreciat pentru versurile sale inteligente și flow-ul melodic. A participat la reality show-ul ,,Dil Hai Hindustani", emisiune virală pe teritoriul Indiei și a colaborat cu numeroși artiști indieni (De De Pyaar De, Ajay Devgn, Tabu, Rakul, Neha Kakkar, Garry Sandhu, Tanishk B). Piesele de succes au acumulat sute de milioane de vizualizari, aduncându-l în punctul acestei colaborări inedite alături de Otilia. Mellow D este cunoscut pentru abilitatea sa de a combina muzica rap cu influențe din diverse genuri muzicale.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.