Setari Cookie-uri

Advertorial DJ-ul preferat de Loredana Groza, invitat de Caius Covrig la super party-ul organizat pe 31 mai

Brașovul va fi luat cu asalt în ultima seară din luna mai, pentru că omul de afaceri Caius Covrig face „chemarea” la party. Deja cunoscutul lui obicei, în a organiza petreceri răsunătoare în clubul pe care-l deține în orașul de sub Tâmpa, ajunge, de data aceasta, la un alt nivel pentru că DJ-ul invitat este cu adevărat BIG.


Așadar, pe 31 mai, de la ora 22:30, Caius Covrig te îndeamnă doar să „be there”, la Kayus Lounge Brașov, pentru că la pupitrul de DJ va urca nimeni altul decât DJ Deny, artistul de gen preferat de Loredana Groza. Povestea frumoasă va începe puțin după ora 22:00 și se va prelungi până dimineață, iar bucuria, muzica bună și distracția vor pune stăpânire pe oamenii locului.

DJ Deny a mixat la Untold alături de Cucu Gram, de la Noaptea Târziu

„Experiența Untold a fost cu totul ceva special. Un alt vibe, total diferit față de ce am întâlnit până acum. Oamenii primesc muzica mult mai intens, cel puțin asta am simțit pe tot parcursul set-ului meu de o oră. Toți au avut o atitudine foarte primitoare față de mine și Cucu. Un aparte, cum i-am zis noi. Putem spune că ne-am îndeplinit un vis, pentru că avem 5 ani de când ne dorim brățara de artist ”, povestește Dj Deny.

Stilul pe care îl abordează artistul este afro-organic house, cu influențe tribale, africane, latino. De curând, tânărul declara că se inspiră mult din muzica grecească, mai exact cea din Mykonos, dar și Mexic, care are o energie aparte.

Atenție, biletele sunt limitate!

https://www.livetickets.ro/bilete/dj-deny-kayus-lounge?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabAxIW_HcfULrJN2GU_IH2G5N3GDy0WVlUocAwVOTWEf1syCz1CZs38n4I_aem_AcfD6E_7bs0auyAXYHL8OwlC2imPVgaMg5hSa3JQ26I7g20_WrRAwosFWUZekxmPmLGkpjsddXPw0UvXTMvFFkzp


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.