Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite! Face ASTA în fiecare zi, la 7 dimineața!

Andreea Tonciu a dezvăluit secretul căsniciei sale. Vedeta s-a obișnuit să facă un anumit lucru pentru soțul său, în fiecare dimineață.

Într-o discuție deschisă și plină de sinceritate, Andreea Tonciu, cunoscuta fostă asistentă TV, a dezvăluit în podcastul moderat de Bursucu detalii inedite despre viața sa personală și despre modul în care menține aprinsă flacăra iubirii alături de soțul său, Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit acum 8 ani și au o fiică pe nume Rebecca, iar Andreea a vorbit despre cum își organizează ziua și despre secretele care stau la baza unei căsnicii fericite.

Contrar așteptărilor, viața Andreei Tonciu este marcată de o rutină zilnică dedicată familiei sale. Bruneta și-a dedicat viața în totalitate familiei sale după căsătorie, iar acum se bucură de rolul de soție și de mamă. Rutina sa zilnică este bine stabilită, începând cu trezirea la ora 7:00 pentru a o pregăti micuța Rebecca pentru școală și continuând cu activități precum gătitul, menținerea curățeniei și îngrijirea familiei.

Citește și:

”Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri. De asta mă iubește soțul meu și de aia nu mă înșeală”, a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu`.

Cu toate că este dedicată în totalitate familiei sale, Andreea Tonciu a subliniat că menținerea armoniei în căsnicia sa necesită o colaborare activă și respect reciproc. Ea a mărturisit că este responsabilă de majoritatea treburilor din casă, dar că soțul său, Daniel Niculescu, este cel care aduce banii în casă. Cu toate acestea, secretul unei căsnicii fericite, conform Andreei Tonciu, constă în respectul față de partenerul de viață.

Citește și:

Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.