Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant transmis de Florin Piersic, pe patul de spital : Vă iubesc pe toți...

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de pe patul de spital și i-a asigurat pe fanii săi că este bine.

Florin Piersic, legendarul actor român, a trecut printr-o perioadă dificilă după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol și a fost nevoit să fie internat de urgență. Cu toate acestea, după mai multe intervenții chirurgicale și o îngrijire atentă din partea medicilor, starea sa de sănătate este acum în curs de îmbunătățire. În mijlocul procesului de recuperare, maestrul și-a exprimat recunoștința față de cei care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

Într-un mesaj înduioșător adresat tuturor celor care l-au susținut și au purtat gânduri bune pentru el, actorul a transmis un mesaj de mulțumire și recunoștință. Acesta a menționat în mod special echipa medicală care i-a acordat îngrijiri deosebite și i-a salvat viața.

Citește și:

„Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă și iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau și o veste: «sunt viu» și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept.

Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public. Florin Piersic”, a transmis marele actor, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Pe lângă mesajul public, Florin Piersic a luat și măsuri pentru a-i informa pe cei care îl sună telefonic că se află în proces de recuperare și nu poate răspunde fiecărui apel. Așa că, acesta și-a setat un mesaj vocal prin care îi asigură pe cei care îl contactează că își va verifica mesajele și îi va suna înapoi, dacă va considera necesar.

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic”, așa arată mesajul vocal al lui Florin Piersic.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.