Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan a filmat mașina dată dispărută de Reghecampf. Mesajul cu subînțeles al impresarei

Unde se afla, de fapt, mașina dată dispărută de Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați recent într-o dispută legată de mașinile personale și alte bunuri de lux, care, conform spuselor acestuia din urmă, au dispărut în mod misterios. Recent, însă, Prodan a reacționat subtil pe rețelele de socializare, sugerând că mașina în cauză se află în siguranță la ea acasă.

În timp ce avocatul lui Reghecampf, Oleg Burlacu, a fost cel care a furnizat declarațiile oficiale privind plângerea penală, Anamaria Prodan a păstrat discreția, invocând un program aglomerat și concentrându-se pe organizarea unei gale în Craiova. Cu toate acestea, ea a făcut o excepție și a postat recent pe Instagram o filmare a mașinii în discuție, în fața casei sale, sugerând ironic că este mulțumită că mașina nu a fost furată.

Citește și:

”Bine că nu a furat nimeni mașina. S-a liniștit și Laurențiu Reghecampf .”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, a explicat că plângerea penală a fost formulată împotriva unui autor necunoscut, în legătură cu dispariția unor bunuri de lux, printre care un Mercedes Maybach, un Ferrari și o barcă, care au fost dobândite în timpul căsătoriei lor. El a clarificat că nu se acuză direct pe nimeni, ci se caută doar locația exactă a bunurilor.

”A fost formulată o plângere penală pentru a se stabili locația exactă a unor bunuri, cum ar fi un Mercedes Maybach, un Ferrari și o barcă, precum și alte bunuri mobile aflate în proprietatea comună a soților, cu excepția Maybach-ului, care se afla pe firmă. Nu cunoaștem împrejurările în care a fost transferat de pe societate pe persoană fizică și ulterior, au dispărut, adică nu le mai găsim, nu mai există, nu se mai află în posesia doamnei. Plângerea a fost formulată împotriva unui autor necunoscut, nu cunoaștem încă împrejurările în care au dispărut din posesia dumneaei.

Citește și:

Urmează ca Poliția Snagov să facă cercetările și să dispună măsurile legale (...) De exemplu, noi acum nu o acuzăm pe dumneaei că ar fi furat bunurile, plângerea este făcută pe autor necunoscut. Urmează poliția să stabilească unde se află, în posesia cui se află în prezent bunurile respective”, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.