Setari Cookie-uri

Denise Rifai și Dani Oțil, conflict de proporții în fața studenților! Ce au avut să își reproșeze unul altuia?

Denise Rifai i-a dat o replică inteligență lui Dani Oțil, care l-a făcut să regrete tachinările asupra prezentatoarei tv.

Într-o discuție aprinsă pe tema influenței mediului online asupra prezentatorilor TV, Denise Rifai, Dani Oțil și Răzvan Simion au adus perspective interesante la M.C.N. Podcast. Invitați să discute despre schimbările din industria televiziunii în contextul evoluției digitale, cei trei profesioniști au adus în fața auditoriului studenți și telespectatori pasionați, abordând teme de actualitate și subiecte personale.

La evenimentul M.C.N. Podcast, cei trei prezentatori TV au fost însoțiți de studenți de la Universitatea București, care au contribuit cu întrebări și perspective din diferite domenii precum Publicitate, Marketing și Jurnalism. Împreună, au explorat modul în care televiziunea și mediul online se intersectează și influențează una pe cealaltă în contextul actual.

Citește și:

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "40 de întrebări" de la Kanal D, a subliniat că folosește platformele sociale pentru a împărtăși aspecte profesionale, evitând expunerea detaliilor din viața personală. Această poziție a fost prilej pentru Dani Oțil de la Antena 1 să facă o remarcă tachinatoare, care a generat o reacție fermă din partea lui Rifai.

Denise Rifai: Pe Instagram… nu am un Instagram pe care să îmi arăt viața personală, pentru că nu sunt pregătită pentru chestia asta, nu-mi place zona asta. Mie îmi place doar să arăt ce e professional.

Dani Oțil: Foarte rău! Eu aș vrea să știu cu ce creme îți faci rutina de dimineață.

În urma replicii lui Oțil, Denise Rifai a transmis un mesaj clar privind limitele sale și a reacționat cu un umor subtil, exprimându-și dezaprobarea față de comentariile insistente ale colegului de podcast.

Citește și:

„O să-i trimit Gabrielei (soția lui Dani Oțil – n.r.) lista de creme…”, a fost răspunsul inteligent al prezentatoarei tv.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.