Setari Cookie-uri

Decizia luată de Pepe, înainte de nunta cu Yasmine Ody! Are legătură cu primele două mariaje prin care a trecut: Am renunțat la

Pepe și Yasmine Pascu se pregătesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu pe 7 iunie, într-o ceremonie restrânsă.

Pepe și Yasmine Pascu sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor, care va avea loc pe 7 iunie, o dată specială, fiind ziua de naștere a fiului lor, Pepe jr. După ce s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, cuplul se pregătește acum să se cunune religios.

Evenimentul, descris de Pepe ca fiind unul restrâns și dedicat doar celor mai apropiați prieteni și membri ai familiei, reflectă dorința lor de a evita presiunea și obligațiile sociale.

„Ne pregătim, mai avem puțin până la nuntă. Am ales ca dată fixă ziua fiului nostru. Știți de ce ies bine petrecerile organizate de mine? Vin doar oameni care se bucură”, a declarat Pepe la Antena Stars.

Nunta va avea loc într-o locație elegantă situată pe marginea unui lac, cu un restaurant sofisticat și o piscină, oferind un cadru ideal pentru o petrecere relaxată și plină de distracție. Printre invitați se numără numeroși artiști și prieteni apropiați ai cuplului, pregătiți să participe la un eveniment memorabil.

Citește și:

„Va fi o petrecere restrânsă, fără presă. Vreau să mă bucur de acea zi foarte mult, pentru că așa ne-am dorit, așa am visat. Nici noi ca miri nu vom avea ținute speciale, va fi cât se poate de relaxat, va fi pe marginea lacului, la piscină, un pool party, cât se poate de mișto, organizat cu artiști care cântă, cu prieteni artiști care cântă, care vin să se distreze, familia și prietenii apropiați”, a mai spus Pepe pentru Spynews.ro.

După două căsnicii eșuate, prima cu Oana Zăvoranu și a doua cu Raluca Pastramă, Pepe a găsit din nou fericirea alături de Yasmine Ody. Acum, el își dorește o nuntă discretă, fără camere de filmat și fără presiunea de a face frumos pentru public.

„Este vorba despre dragostea noastră și am renunțat la tot ce înseamnă obligații”, a subliniat Pepe.

Citește și:

Kudika
20 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.