Setari Cookie-uri

Vlad, fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Brumă, a împlinit 10 ani: E un tip foarte interesant...

Vlad, fiul lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Ce spun părinții micuțului despre el?

Pe 14 mai, Vlăduț, fiul lui Mircea Badea și al lui Carmen Brumă, a sărbătorit prima decadă de viață, marcând un moment special atât pentru el cât și pentru părinții săi. Deși nu este expus pe rețelele sociale, Vlăduț a devenit celebru prin poveștile împărtășite de părinții lui.

Născut sub zodia Taurului, la fel ca mama sa, Vlăduț a petrecut această aniversare importantă la un loc de joacă, unde Carmen Brumă a surprins un moment tandru alături de fiul ei, împărtășindu-l pe rețelele sociale.

„Retrospectivă săptămâna trecută: 10 ani cu Vlad! Mulțumim pentru urări!”, a scris vedeta, arătându-și dragostea și recunoștința pentru urările primite.

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Citește și:

Mircea Badea, fascinat de fiul său, a vorbit despre Vlăduț în cadrul podcastului lui Teo Trandafir. Badea a glumit despre numele pe care ar fi vrut să-l dea fiului său, menționând opțiuni neobișnuite precum Massachusetts și Vercingetorix, înainte de a se decide asupra numelui Vlad.

„Eu am vrut să-l botez Comarnic, dar n-a vrut… (n.r. Carmen Brumă). Eu, neputând rezista tentației de a sabota orice construcție, de orice natură, am vrut să-i zic Massachusetts (stat în SUA), ceea ce nu era rău, Vercingetorix (n.r. regele si capetenia tribului arverni din Galia) mai era o idee, iar maică-sa, nu știu de ce, absolut în mod ciudat, nu era de acord”, a povestit, glumind, realizatorul de la Antena 3. Lucrurile s-au așezat abia când a fost nevoit să declare și să înregistreze copilul. „Pentru că pe el îl cheamă Badea-Brumă, pe copil, am zis, totuși, să aibă un prenume scurt, Massachusetts fiind… lung. Atunci, Vlad. Dar el și-a inventat… e un tip foarte interesant, foarte, foarte interesant. E un tip natural talentat să meargă la apă mare (n.r. să riște), ceea ce pentru mine e înspăimântător. Și și-a creat el nume, se semna pe lucrările de la școală. Își spune, acum mai puțin, dar a avut un an și jumătate în care ne spunea că pe el îl cheamă Alprin. Un nume inventat de el. Și și-a făcut și o firmă, Autoalprinescu, care să fie despre mașini. Crede-mă, e foarte, foarte interesant”, a povestit Mircea Badea în podcastul „Gând la gând”.

Citește și:

Într-o discuție anterioară, Mircea Badea a recunoscut cât de mult l-a schimbat rolul de părinte: „

"Învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Este bine intenționat, solar și nu are nici o moleculă de răutate.”

Totodată, Badea a mărturisit că responsabilitatea paternității l-a făcut să fie supraprotector, dar și profund recunoscător pentru fiecare moment petrecut alături de fiul său.

"Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, «băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?» Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: «da, cam prea mult». Am fost non stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează.

Citește și:

Evaluez acum orice, în primul rând prin prisma lui. Pe persoană strict fizică eu mi-am încheiat socotelile. Adică sunt… mi-a ajuns, orice mi-a ajuns. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ în orice fel de situație. Orice ar fi. Dar orice deznodământ nu cred că e în regulă pentru el. Dar asta e vina mea. El e perfect, e absolut minunat. Eu sunt un moș nebun”, a declarat Mircea Badea, anul trecut, în emisiunea „iThink”, difuzată la Antena 3.


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.