Setari Cookie-uri

Creator Records, Alexandra Stan și toka îți prezintă hitul verii - Bambola

E timpul să-ți pui ochelarii de soare și să-ți pregătești dansul, pentru că Alexandra Stan, toka și echipa de la Creator Records au lansat piesa "Bambola"- imnul care dă startul sezonului estival.

"Bambola" este mai mult decât o simplă melodie este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante și versuri care te poartă departe, către plaje însorite și nopți de neuitat. Titlul preluat din limba italiană , aduce în prim-plan semnificația subtilă a unei iubiri estivale, a unei persoane captivante si a elementului ludic in tot acest dans.

Cu o combinație de ritmuri efervescente, dansante și un mesaj pozitiv, această piesă este invitația la distracție pe care nu o poți refuza. Piesa "Bambola" nu este doar un hit de vară, este un răspuns la chemarea inimii tale de a trăi cu intensitate și de a savura fiecare clipă. Indiferent dacă te afli pe plajă, în oraș sau în mijlocul naturii, "Bambola" este coloana sonoră care îți va aduce zâmbetul pe buze și te va face să simți că nimic nu te poate opri.

Citește și:

Cu un sound pop-dance cu inserții de saxofon melodia este cu adevărat una refigorantă și te va face să simți că ești în mijlocul unei petreceri pe plajă, chiar și atunci când ești prins în agitația urbană. Exact ca o escapadă vine cu toate elementele pentru a intra în mood-ul de vara, unde trebuie să împachetezi doar voia bună și o pereche de căști.

Cu o echipă de compozitori talentați și pasionați, inclusiv Katarina Dyer, Fred Buscaglione, Leo Chiosso, Lucian Naste, Elena Matei și Andrei Mihai, "Bambola" promite să cucerească inimile și sufletele ascultătorilor din întreaga lume, devenind un hit „caliente” în cel mai scurt timp.

"Sperăm că 'Bambola' va fi coloana sonoră a aventurilor voastre de vară și că va aduce un zâmbet pe buzele fiecărui ascultător." Creator Records

Citește și:

Creator Records transformă muzica în povești de succes. Cu un portofoliu foarte bine dezvoltat care include artiști precum Olivia Addams, Holy Molly, Edward Maya, Carine și Edine, el se focalizează pe calitatea muzicii și crearea continuă a artei muzicale pop-dance. Labelul a obținut rezultate excepționale atât pe platformele digitale, cât și în poziții de top pe platformele de streaming. Acesta a obținut patru discuri de aur și unul de platină în Polonia, precum și clasări în topuri internaționale în Bulgaria, Polonia, Germania, Franța și Turcia.

Pentru a te alătura acestei călătorii muzicale, "Bambola" va fi disponibilă pe toate platformele de streaming începând cu data de 10 Mai 2024. Așadar, fii pregătit să te lași purtat de valul muzicii și să te bucuri de farmecul verii cu noua noastră melodie.

Citește și:

www.creator-records.com


Kudika
22 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.