Setari Cookie-uri

Ce relație are, de fapt, Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: Trebuie să fim puternici...

Valentina Pelinel a vorbit despre relațiile pe care le are cu prima soție a lui Borcea, dar și cu ceilalți copii ai acestuia.

Valentina Pelinel, actuala soție a lui Cristi Borcea, și-a deschis sufletul într-un interviu recent pentru viva.ro, dezvăluind detalii despre relațiile familiale complexe pe care le gestionează alături de omul de afaceri. Împreună, cei doi au trei copii, iar Valentina a vorbit despre cum se înțelege cu Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, precum și despre relația pe care o are cu toți cei nouă copii ai acestuia.

Mihaela Borcea, prima soție a fostului acționar de la Dinamo, are trei copii cu Cristi Borcea și a administrat afacerile familiei timp de mulți ani. După divorțul din 2011, Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, dar mariajul a durat doar cinci ani. În 2018, el și-a unit destinele cu Valentina Pelinel, care este acum mama a trei dintre copiii săi.

În cadrul interviului, Valentina Pelinel a subliniat importanța respectului și armoniei în familia extinsă.

Citește și:

„Eu mă înțeleg bine cu toată lumea. În familie, e important să existe respect și armonie. Este esențial, mai ales că suntem o familie mare. Trebuie să fim puternici și uniți, ca să nu ne zdruncine nimic”, a declarat aceasta.

Valentina a vorbit și despre eforturile sale de a menține relații strânse între toți copiii lui Cristi Borcea, chiar și cei care trăiesc în Statele Unite ale Americii. Ea a menționat că se străduiește să organizeze activități comune de fiecare dată când merg în America, pentru ca frații să petreacă timp de calitate împreună.

„Toți copiii noștri se înțeleg foarte bine și mă felicit pentru aportul meu la această uniune dintre ei. Ador copiii și cred mult în înțelegerea dintre frați. Dacă sunt uniți, sunt puternici”, a spus Valentina.

Citește și:

Cu Melissa, fiica Mihaelei și a lui Cristi Borcea, Valentina are o relație deosebită, menționând că vorbesc zilnic și petrec mult timp împreună când au ocazia. Melissa, care studiază în Miami, este foarte legată de familia extinsă și contribuie la menținerea unei atmosfere armonioase.

„Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume”, a adăugat Valentina.


Kudika
28 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.