Setari Cookie-uri

Andreea Bălan despre motivele pentru care a renunțat definitiv la trupa Andre: A fost ceva karmic...

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-a despărțit definitiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două?

Andreea Bălan a făcut recent dezvăluiri surprinzătoare despre decizia de a reînvia trupa Andre acum cinci ani și motivele pentru care a ales să pună capăt definitiv acestui proiect după participarea la show-ul „America Express”. Într-un interviu emoționant, artista a vorbit despre relația cu Andreea Antonescu, fosta sa colegă de scenă, subliniind că legătura lor este acum mai degrabă formală.

În cadrul podcastului „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu, Andreea Bălan a împărtășit momentul critic care a determinat-o să ia decizia de a reînvia trupa Andre. Cu cinci ani în urmă, Andreea a trecut printr-o experiență terifiantă în timpul nașterii fiicei sale, Clara, când a suferit un stop cardiac. Această experiență aproape fatală a fost un punct de cotitură în viața ei.

Citește și:

„17 ani n-a existat trupa Andre și câțiva ani, vreo 5, 6, 7 ani din anii ăștia nu am vorbit. După ce s-a terminat la vremea respectivă, o perioadă lungă nu am vorbit. Apoi ne mai întâlneam, dar nu s-a pus problema refacerii trupei. (…) Am avut stopul cardiac și a doua zi când am ieșit din comă pur și simplu mi-a venit să fac două lucruri: să îl sun pe tatăl copiilor mei și să-i zic hai să facem o nuntă (…) și am sunat-o pe Andreea cu care nu mai vorbisem de doi ani, să refacem trupa Andre”, a povestit Andreea Bălan.

După ce a trecut prin experiența intensă de la „America Express”, unde au obținut locul doi, Andreea Bălan a simțit că este timpul să pună capăt definitiv trupei Andre și să se distanțeze de Andreea Antonescu. Vedeta a explicat că această participare a fost un moment de închidere karmică și de vindecare pentru amândouă.

Citește și:

„A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a declarat Andreea Bălan.


Kudika
29 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.