Setari Cookie-uri

După 5 ani de relație, Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie! Imaginile vorbesc de la sine

Anisia Gafton trăiește momente de fericire după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Serghei, în timpul unei vacanțe romantice în Grecia. După cinci ani de relație, Serghei a făcut pasul cel mare, iar Anisia a spus un entuziast „DA”.

Anisia Gafton trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Serghei, în timpul unei vacanțe de vis în Grecia. Blondina a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi din mediul online, arătându-le și inelul cu diamante primit.

Anisia și Serghei formează un cuplu de peste cinci ani, iar povestea lor de iubire a ajuns acum la un nou nivel. În timpul vacanței în Grecia, unde s-au bucurat de peisaje superbe și de momente de relaxare, Serghei a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Anisia. Aceasta, deși surprinsă, a spus imediat „DA”, momentul fiind filmat și împărtășit ulterior pe rețelele de socializare.

A post shared by Gafton Anisia (@anisia.gafton)

Citește și:

În urmă cu puțin timp, Anisia a vorbit despre dinamica relației lor și despre începuturile poveștii lor de dragoste. Cei doi s-au cunoscut într-un club de stand-up, iar atracția a fost instantanee. Anisia și Serghei au petrecut mulți ani ca și colegi înainte de a deveni un cuplu.

„Ne-am cunoscut la o seară pentru amatori la Open Mic, am fost mult timp colegi până s-a produs această extorsiune a degajamentului. Și nu îmi amintesc cine a făcut primul pas. El crede că eu, eu cred că el. Ne înțelegem bine pentru că vorbim aceeași limbă și avem același accent. O ținem când în glumă, când în serios. El e mai cu picioarele pe pământ, eu sunt mai cu capul în nori și ne întâlnim la mijloc”, a declarat Anisia Gafton pentru viva.ro.

Citește și:

În ciuda momentelor tensionate care mai apar uneori, Anisia și Serghei reușesc să păstreze armonia în relația lor, cedând pe rând atunci când este necesar. Acum, cei doi se pregătesc să își unească destinele și să continue povestea lor de dragoste pe un nou drum, cel al căsniciei.


Kudika
30 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.