Setari Cookie-uri

Prima reacție a familiei Tonciu, după ce s-a găsit o grenadă în fața porții casei lor: Asta nu este o glumă...

Andreea Tonciu a trecut printr-un coșmar în ultimele ore, după ce familia sa a găsit o grenadă în fața porții casei lor.

O zi de coșmar a zguduit familia Andreei Tonciu după ce sora ei, Lorena Tonciu, a găsit o grenadă legată de clanța porții. Incidentul a avut loc miercuri dimineață și a declanșat o serie de investigații din partea autorităților. Andreea Tonciu, aflată în afara țării, a primit vestea șocantă prin telefon, iar reacția ei a fost una de panică și teamă.

Lorena Tonciu a găsit grenada legată de clanța porții casei sale fără să își dea seama inițial de pericolul pe care îl reprezenta. Crezând că este un obiect obișnuit, l-a aruncat fără să își imagineze că ar putea fi vorba de o armă. Ulterior, poliția a confirmat că grenada nu conținea explozibil, dar familia a fost expusă unui risc uriaș dacă aceasta ar fi fost funcțională.

Părinții Andreei Tonciu au fost șocați de descoperirea făcută de Lorena. Mama vedetei a povestit cum a aflat despre incident și cum a trebuit să îi dea vestea fiicei sale, aflată în străinătate.

Citește și:

„Andreea e speriată, e șocată, a dormit două-trei ore și s-a trezit cu multe apeluri. Nu știa ce se întâmplă. Plânge, e foarte speriată. Mi-a spus: ‘Mamă, nu râde că asta nu este o glumă, putea să i se întâmple ceva Lorenei’”, a declarat mama Andreei Tonciu într-o emisiune TV.

Poliția a intervenit rapid la fața locului pentru a investiga incidentul. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere, oferind speranțe că persoana responsabilă va fi identificată și pedepsită. Tatăl Andreei Tonciu a relatat că a observat o mașină suspectă în zonă și a menționat că familia nu a avut niciodată conflicte cu nimeni, excluzând astfel posibilitatea unei răzbunări.

„Eu nu știu prea multe. Concluzia este că grenada era adevărată, dar fără explozibil. Ori a făcut cineva o glumă proastă, ori nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu m-am certat cu nimeni, nici eu, nici soția. La 20:00 a plecat de acasă, la 23:00 când a venit acasă, era grenada pe ușă legată cu ceva. Ea a luat-o și a aruncat-o. Bine ca nu avea explozibil, vă dați seama ce se întâmpla, o tragedie”, a povestit tatăl Andreei Tonciu în emisiunea „Star Matinal”.

Citește și:

Kudika
31 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.