Setari Cookie-uri

Get your groove back! Jorge lansează Diamonds, un statement muzical cu elemente funk

Legenda spune că diamantele sunt bucățele de stele sau lacrimi ale zeilor căzute pe Pământ, iar Jorge s-a lăsat inspirat de această poveste pentru a crea o piesă super catchy, ca un statement de iubire: „Diamonds".

De-a lungul timpului, Jorge a surprins publicul cu versatilitatea sa în entertainment, poziționându-se în topul celor mai urmărite persoane din showbizul românesc și nu numai. După colaborări cu artiști de renume precum Theo Rose, JO sau Cleopatra Stratan, Jorge lansează un nou single, cu groove-uri funk și elemente pop disco fresh. Legenda spune că diamantele sunt bucățele de stele sau lacrimi ale zeilor căzute pe Pământ, iar Jorge s-a lăsat inspirat de această poveste pentru a crea o piesă super catchy, ca un statement de iubire: „Diamonds".

„«Diamonds» a apărut în viața mea în timp ce plănuiam să lansez o colecție de diamante în colaborare cu Kara Diamond. Toate fetele merită să poarte diamante, așa că am considerat că este mesajul perfect pentru toate femeile din lume", mărturisește Jorge.

Cu versurile semnate de către Jorge și Andrada Popa și muzica scrisă de către artist alături de Magic Juice, piesa „Diamonds" este lansată alături de Cat Music.

Jorge este unul dintre cei mai carismatici artiști din România, cu o carieră de succes ca prezentator TV și cântăreț. Pâna în prezent a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune și nu numai și a lansat nenumărate piese ce au cucerit publicul și au adunat milioane de vizualizări și stream-uri pe platformele de specialitate.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.