Setari Cookie-uri

Nicole Cherry lansează Nopțile (Moon Session), una dintre cele mai așteptate piese ale artistei

Iubire, dor, dar și curajul și puterea regăsite după suferință sunt elementele cheie din noua piesă lansată de Nicole Cherry - ,"Nopțile".

Fanii artistei au așteptat cu sufletul la gură să asculte varianta integrală de la "Nopțile". Pe TikTok, sunt peste 8500 de videouri care folosesc sound-ul. Compusă de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Ghinea (Nicole Cherry), Marcel Botezan, versuri de Theea Miculescu, Sebastian Barac, Nicoleta Ghinea (Nicole Cherry) și produsă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, "Nopțile" este primul video lansat din Moon Session, filmat de Paul Moldovan, Andrei Tapu.

,,It's heeeere! Am lansat <<Nopțile>>, una dintre piesele despre care mi-ați tot scris că abia așteptați să o ascultați integral. Acesta este primul video din Moon Session, am petrecut momente frumoase alături de echipa mea!", a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

Citește și:

"Memories", ,,Florile tale", ,,Din cauza ta", ,,Dansează amândoi" sunt doar câteva dintre piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla's Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad, Puya și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul "Romina VTM", cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.