Setari Cookie-uri

Bianca Tilici lansează primul EP – Sincer?!, după ce ți-a adus Soarele, alături de Fly Project

Bianca Tilici a strălucit pe scenă odată cu lansarea în avanpremieră a primului EP, ,,Sincer?!". În inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei, artista pop-dance a fascinat publicul prezent cu cele cinci piese lansate simultan (EP).

„O bucată din mine iese la suprafață, în cea mai sinceră și vulnerabilă versiune a mea. Vă multumesc că sunteți prezenți la lansarea primului meu EP. Să ne distrăm, zic!", ne-a transmis Bianca Tilici.

Pe parcursul celor 45 de minute de show, talentul Biancăi a strălucit, iar momentele speciale alături de invitați precum Fly Project, alaturi de care Bianca a cântat piesa ,,Soarele pe Strada Mea" și Radu Ștefan Bănică, au adăugat o notă de magie evenimentului.

Ca omagiu adus Mădălinei Manole, Bianca Tilici și Radu Ștefan Bănică au interpretat coverul piesei ,,Tu n-ai avut curaj".

EP-ul ,,Sincer?!" – conține cinci piese intense, care te poartă prin spectrul emoțional al Biancăi Tilici: ,,Prin ochii tăi", ,,Iubește-mă azi, urăste-mă mâine", ,,De câte ori" ,,Toxic" și ,,Inamici".

Citește și:

Publicul entuziast a încheiat evenimentul cu aplauze frenetice, iar Bianca Tilici a transmis recunoștință față de cei prezenți: ,,A fost mega tare. M-am simțit în largul meu, am cântat din suflet. Vă mulțumesc mult de tot!"

,,Sincer?!" este disponibil pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal.

Despre Bianca Tilci:

Bianca Tilici s-a remarcat în 2018 când a participat la unul dintre cele mai mari concursuri de muzică din România. De atunci, talentul său vocal special a fost remarcat în colaborări precum ,,Pe Val", alături de Liviu Teodorescu și ,,Soarele pe Strada Mea" cu Fly Project.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.