Setari Cookie-uri

Răzvan Pascu se alătură diviziei de influencer marketing TRU [The Real You], iar Bianca Purcărea este Fiona în musicalul Shrek

Un nou creator de conținut se alătură portofoliului TRU [The Real You]: Răzvan Pascu, consultant în marketing turistic și influencer în sfera de lifestyle premium, fiind și printre primii bloggeri de travel din țară.

Pentru Răzvan, călătoriile reprezintă atât o pasiune, cât și o binecuvântare, dovadă fiind cele peste peste 90 de țări vizitate. Este fondator al agenției Travel Communication România, iar proiectele sale se extind dincolo de zona de călătorii. Din 2012 colaborează cu diverse branduri din zone diferite precum domeniul imobiliar, asigurări, sănătate, telecom, bancar, dar și FMCG sau antreprenoriat.

După ce ne-a făcut cunoștință cu Marie du Paris și Carolina de Barcelona și ne-a încântat jucând-o pe Sophie în „Mamma Mia", Bianca Purcărea o aduce în scenă pe nimeni alta decât pe neîmblânzită Fiona. Musicalul „Shrek" este o piesă inedită semnată de echipa creativă din spatele pieselor de succes precum „Fantoma de la Operă", „Mamma Mia" și „My Fair Lady", ce poate fi vizionată la Opera Națională București. „Ah, Fiona e fantastică! Fiona e o prinţesă închisă din copilărie într-un turn păzit de un dragon şi se hrăneşte numai cu poveştile şi basmele pe care le citeşte, aşa că se aşteaptă că viaţa ei să se schimbe după ce e salvată de un prinţ călare pe-un cal alb. Ei bine, ea e salvată de un căpcăun verde şi necizelat, venit alături de un măgar sarcastic. Fiona e romantică şi visează la adevărata dragoste, dar e şi foarte amuzantă şi, deşi poartă un secret major, se adaptează repede la noile situaţii. Este sa-vu-roa-să", spune Bianca Purcărea despre personajul său.

Citește și:

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, IHATEPINK, Eea Ikeda și mulți alții.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.