Setari Cookie-uri

Planuri mari după nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu: Să ne bucurăm, în curând, de un Gherman mic...

Viitorul sună bine pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu! Cei doi se pregătesc să devină părinți.

Duminică, 2 iunie 2024, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, marcând astfel unul dintre cele mai importante momente din viețile lor. Îmbrăcați în ținute impecabile, cei doi actori au pășit cu încredere în biserică pentru a lua parte la ceremonia religioasă. Ulterior, au sărbătorit alături de invitații lor într-o atmosferă plină de emoție și bucurie.

Recent, proaspeții însurăței au publicat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant, care a captat fiecare clipă a evenimentului. Oana Moșneagu a început să citească cu emoție în glas, dezvăluind sentimentele sale profunde pentru Vlad:

„Suflet preferat de pe pământ, te iubesc! Te iubesc cu totul, cu bucuria, jocul, joaca și cheful tău de viață. Cu nesiguranțele, cu fricile, neatenția și copilul tău, știi, îl văd mereu. E atât de frumos și de bun și de plin de viață. Întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare, ne-am întâlnit exact când eu aveam cea mai mare nevoie de tine și tu de mine.”

Citește și:

Vlad Gherman, vizibil emoționat, a continuat să citească rândurile pline de emoție, declarându-și iubirea și recunoștința față de Oana:

„M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum 3 ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la felul cum priveai lumea la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem.”

Proaspeții soți și-au făcut promisiuni de iubire și loialitate, menționând și dorința de a-și mări familia în viitorul apropiat:

„Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, ai avut încredere când îmi spuneai că suntem suflete pereche, că tu vei fi soția mea și uite ești doamna Gherman acum. (…) N-am să te las, n-am să plec pentru că noi suntem suflete pereche. Îmi doresc să ne bucurăm din plin de tot ce urmează să trăim, să ne bucurăm de părinții noștri, de familie și de prieteni și cine știe, poate în curând de un Gherman mic.”

Citește și:

Kudika
5 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.