Setari Cookie-uri

Cum se simte Ana Baniciu? Primele declarații ale lui Mircea Baniciu despre nepotul său

Mircea Baniciu, tatăl Anei Baniciu, a făcut primele declarații despre nașterea nepoțelului său.

Ana Baniciu este în culmea fericirii după ce ieri, 4 iunie, a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota zece din partea medicilor. Micuțul a luat-o prin surprindere pe artistă, căci a decis să vină pe lume mai devreme decât era planificat. Nașterea vedetei era programată pentru data de 12 iunie, potrivit termenului comunicat de medici. Însă, se pare că băiețelul și-a dorit să-și întâlnească părinții mai devreme, și din cauza unei sarcini foarte mari, Ana Baniciu a fost nevoită să apeleze la cezariană.

Este bucurie mare în familia Anei Baniciu și a lui Edy Kovacs, după ce aceștia au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a născut ieri, cu o săptămână înainte de termen, și deși era pregătită pentru o naștere pe cale naturală, a fost necesară o operație cezariană. Mircea Baniciu, tatăl Anei, a făcut primele declarații din postura de bunic și a dezvăluit cum se simte fiica lui după ce a devenit mamă.

Citește și:

Potrivit termenului oferit de medic, Ana Baniciu trebuia să nască pe 12 iunie. Însă, micuțul ei s-a grăbit să vină pe lume mai devreme. Sarcina foarte mare a fost motivul pentru care băiețelul a venit pe lume înainte de termen, iar din aceeași cauză, Ana Baniciu a trebuit să renunțe la dorința ei de a naște pe cale naturală și a optat pentru cezariană.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine.", a declarat tatăl vedetei, pentru playtech.ro.

Citește și:

De asemenea, Mircea Baniciu a împărtășit entuziasmul său de a deveni bunic și așteaptă cu nerăbdare să-și plimbe nepotul prin parc.

„Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mână și vom merge în parc. (...) Nu o să merg la spital, în 2-3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole”, a mai adăugat el.


Kudika
5 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.