Setari Cookie-uri

Andreea Esca, dezvăluiri surprinzătoare despre salariul său: Ca să vă liniștiți...

Andreea Esca, cea mai iubită prezentatoare de știri din România, a abordat recent subiectul salariului său într-o manieră ironică.

Andreea Esca, emblematica prezentatoare de știri de la PRO TV, rămâne una dintre cele mai iubite figuri ale televiziunii românești. De la bine-cunoscutul său salut „Bună seara, România! Bună seara, București!”, ea a rămas constantă la pupitrul buletinelor de știri, captând atenția telespectatorilor de luni până vineri, la ora 19:00. Recent, vedeta a oferit câteva informații despre veniturile sale, subiect mult speculat de-a lungul anilor.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a abordat mai multe teme, inclusiv problema furtului de identitate, o preocupare tot mai frecventă în rândul persoanelor publice. În timpul emisiunii, moderatorul a citit mesajele trimise de telespectatori, unul dintre acestea fiind legat de salariul pe care Esca îl câștigă la PRO TV.

Citește și:

Cătălin Măruță a întrebat: „Ce salariu are Andreea Esca, întreabă cineva.”

Andreea Esca, amuzată de curiozitatea fanului său, a răspuns cu ironie: „Să verifice din trei surse independente.”

Replica a stârnit râsete în platou, iar Măruță a adăugat: „Avem numărul dumneavoastră, vă sunăm pe pauza publicitară ca să vă liniștiți.”

Aceasta a fost prima dată când Andreea Esca a abordat subiectul veniturilor sale într-o manieră publică, lăsând în continuare misterul să planeze asupra salariului său real. Speculațiile vor continua, însă vedeta rămâne discretă și profesionistă în ceea ce privește detaliile financiare ale carierei sale.

Pe lângă subiectul salariului, Andreea Esca a discutat și despre fenomenul divorțurilor în societatea contemporană. Cu aproape 30 de ani de relație, dintre care 24 de ani de căsătorie, ea a subliniat că nu se simte în măsură să ofere păreri definitive, însă a remarcat că mulți oameni nu mai sunt dispuși să facă sacrificii pentru a menține relațiile pe termen lung.

Citește și:

„Eu am 27 de ani de relație, dintre care 24 de căsătorie. Aș putea să fiu preluată de muzeul Antipa și pusă într-un borcan 'Pe vremuri oamenii trăiau așa'. Eu sunt de părere că nu trebuie să judecăm pe nimeni, cred că toți am face diferit dacă ar fi doar după cum avem chef, după care intervine gândirea, socoteala, responsabilitatea. Acum cred că oamenii vor să trăiască fericiți non-stop”, a spus Esca.


Kudika
6 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.