Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, surpriză emoționantă pentru Raluka, Micuțul ei a stârnit lacrimi de fericire: Am făcut naşa să plângă...

Ana Baniciu a postat un video emoționant cu surpriza pe care i-a pregătit-o Ralucăi, buna sa prietenă.

Ana Baniciu a reușit să își surprindă prietena, pe Raluka, cu o veste emoționantă și neașteptată. Într-un moment plin de sensibilitate și bucurie, Ana i-a anunțat pe Raluka și pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că artista va fi nașa băiețelului său.

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, traversează o perioadă de maximă fericire,după ce au devenit părinți pentru prima dată. Pe data de 4 iunie 2024, la ora 14:34, Ana a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Momentul a fost încărcat de emoție, iar Ana a împărtășit bucuria lor cu fanii săi pe Instagram:

„Ne-am rugat să fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire și recunoștință”.

În această atmosferă de fericire, Ana a dorit să împartă bucuria și cu prietena ei de suflet, Raluka, printr-o surpriză memorabilă. Ana i-a dezvăluit că dorește ca Raluka să fie nașa bebelușului. Anunțul a fost făcut într-un mod inedit și plin de emoție, surprins într-un videoclip postat pe conturile de socializare ale Anei Baniciu.

Citește și:

Reacția Ralukăi a fost una pe măsură: vizibil emoționată, cu lacrimi de bucurie în ochi, a acceptat cu entuziasm acest rol special. În comentariul la postarea Anei, Raluka a transmis cât de mult îi iubește pe Ana, pe micuțul ei și pe soțul acesteia: „Vă iubesc tare!!!”.

Ana Baniciu a împărtășit aceste momente speciale cu fanii săi printr-o postare pe Instagram, scriind cu bucurie:

„Bebelușul a făcut prima lui surpriză! Am făcut naşa să plângă”.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.