Setari Cookie-uri

Dan Bittman are succes și solo! Cât cere pentru un concert, fără trupa sa?

Dan Bittman, solistul iconic al trupei Holograf, continuă să cucerească publicul și ca artist solo.

Dan Bittman, vocea emblematică a trupei Holograf încă din 1986, continuă să impresioneze și pe cont propriu. La vârsta de 62 de ani, artistul își menține relevanța în muzica românească nu doar alături de trupa sa, ci și ca solist independent, încasând sume frumoase pentru reprezentațiile live.

Alături de colegii săi de trupă – Edi Petroșel, Tino Furtună, Romeo Dediu și Iulian Vrabete – Bittman a lansat zeci de hituri în cei 38 de ani de activitate. Cu piese celebre precum „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori” și „Ți-am dat un inel”, Holograf a rămas în prima linie a muzicii rock românești. Onorariul trupei pentru un concert se ridică la aproximativ 15.000 de euro, o sumă pe care nu toți organizatorii și-o permit. De aceea, mulți optează pentru varianta solo a lui Dan Bittman, care cere un onorariu de 3.500 de euro, conform publicației Money.ro.

Citește și:

Colegii de la Holograf au fost de acord cu reprezentațiile solo ale lui Bittman, cu condiția ca acestea să respecte imaginea impecabilă a trupei și să nu fie organizate în orice context.

Pe lângă cariera sa muzicală, Dan Bittman a trecut și prin schimbări personale semnificative. În 2016, s-a despărțit de Liliana Ștefan, cu care are trei copii: Marc, Patrick și Alex. Deși nu mai există alt tip de relație între ei decât cea de părinți, Bittman a recunoscut într-un podcast cu Teo Trandafir că împăcarea nu este posibilă, comunicarea dintre ei fiind limitată la mesaje oficiale pe email.

Artistul se află acum într-o nouă relație, despre care nu a oferit prea multe detalii. „Suntem în teste”, a spus Bittman, explicând că este dificil să mențină o relație amoroasă datorită programului său încărcat.

Citește și:

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie (n.r. se referă la zvonurile că ar avea o relație cu Denise Rifai), să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine,” a declarat el la „Gând la gând” cu Teo Trandafir.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.