Setari Cookie-uri

Prețul rochiei de mireasă a Oanei Moșneagu a stârnit un val de reacții în online! Cât a plătit Vlad Gherman pentru rochia soției

Oana Moșneagu a strălucit la nunta cu Vlad Gherman pe 2 iunie, purtând o rochie de mireasă superbă și elegantă.

Pe data de 2 iunie, actrița Oana Moșneagu și actorul Vlad Gherman și-au unit destinele într-o ceremonie de vis, evenimentul fiind unul plin de eleganță și rafinament. Mireasa a fost în centrul atenției, purtând o rochie simplă, dar superbă, care i-a pus în valoare frumusețea și grația.

Oana Moșneagu a optat pentru o rochie de mireasă achiziționată din magazin, contrar trendului de a comanda rochii personalizate. Decizia ei s-a dovedit a fi una inspirată, rochia impresionând prin simplitatea și eleganța sa. Cu un preț pe măsură, de 7.459 de lei, ținuta a fost apreciată de toți cei prezenți și de internauții care au urmărit evenimentul prin intermediul rețelelor de socializare.

Oana Moșneagu nu s-a limitat la o singură ținută în ziua cea mare. La ceremonie, ea a purtat o rochie de prințesă care a captat toate privirile, iar pentru petrecere, și-a schimbat ținuta cu una mai lejeră, dar la fel de elegantă.

Citește și:

Costul rochiei a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, mulți dintre aceștia fiind surprinși de prețul considerabil al ținutei.

„Ce bine arată prețul”/ „Doamne ferește ce preț!” / „Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au fost doar câteva dintre reacțiile postate pe rețelele de socializare.

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost organizată într-un decor de poveste, plin de lumină caldă și flori pastelate. Cei doi miri au împărtășit imagini din ziua cea mare și un mesaj emoționant pe Instagram, descriind magia momentului:

„Visul nopții noastre de vară a fost magic. Un tip de magie irepetabilă, într-un loc în care a prins viață așa cum ne-am imaginat noi, în lumină caldă de felinare presărate peste zeci și sute de flori pastelate, în miresme, culori și forme diferite, printre copăcei și multă vegetație, ca într-o mini pădurice de basm. Iar noi ne-am iubit. Cu fiecare atingere, cu fiecare zâmbet, cu fiecare privire. Ne-am iubit în visul nostru de o zi și o seară și o să îl purtăm în suflet până la adânci bătrâneți. Semnat: Dl. și Dna. Gherman”, au scris cei doi pe Instagram.

Citește și:

Kudika
12 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.