Setari Cookie-uri

Revedere emoționantă pentru Irinel Columbeanu: Fiica sa, Irina, s-a întors în România: Sunt cea mai fericită fată din lume!

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a aterizat în România, aducând o imensă bucurie tatălui său, Irinel Columbeanu.

Bucuria revederii și emoția unui tată care și-a împlinit una dintre cele mai mari dorințe au fost resimțite intens vineri, 14 iunie, când Irina Columbeanu a aterizat pe aeroportul din România. Fostul milionar, Irinel Columbeanu, a așteptat-o pe fiica sa cu un superb buchet de flori, întâmpinând-o cu brațele deschise după o perioadă lungă de separare.

În vara anului 2018, Irinel Columbeanu trăia unul dintre cele mai triste momente ale vieții sale, când fiica sa a plecat în America pentru a locui alături de mama sa și de Mr. Pink. De atunci, cei doi s-au întâlnit doar sporadic, iar revederea de acum a fost cu atât mai emoționantă. Irina și-a dorit să-i îndeplinească dorința tatălui său de a petrece timp împreună în România, așa că și-a organizat o săptămână de vacanță alături de el.

Citește și:

După ce au petrecut câteva zile împreună la Cluj, Irina a oferit primele declarații despre revederea cu tatăl său, declarându-se „cea mai fericită fată din lume”. Chiar dacă drumul până în România a fost lung și obositor, cu o așteptare de opt ore la Paris, Irina consideră că a meritat fiecare moment.

„Sunt cea mai fericită fată din lume! Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a mărturisit Irina, potrivit WOWbiz.ro.

Deși se bucură de timpul petrecut în România, Irina a recunoscut că viața în America este „de vis”. Tânăra este implicată în numeroase activități și se concentrează pe dezvoltarea personală și academică. Ea a subliniat că a moștenit de la tatăl său „iubirea pentru învățătură”, admirând inteligența și setea lui de cunoaștere.

Citește și:

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț. O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mai spus Irina.


Kudika
18 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.