Setari Cookie-uri

Victoria Răileanu a devenit mămică pentru a doua oară! Actrița a născut o fetiță cu un nume cu semnificație biblică

Fericitul eveniment a fost anunțat pe rețelele de socializare, unde Victoria a împărtășit o fotografie adorabilă cu nou-născutul și partenerul ei, Adrian Ștefănescu, exprimându-și bucuria imensă pentru venirea pe lume a micuței.

Bucuria este imensă în familia actriței Victoria Răileanu, care la vârsta de 35 de ani a devenit mămică pentru a doua oară. Astăzi, actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a împărtășit vestea fericită pe rețelele de socializare. Ea a încărcat o fotografie adorabilă cu micuța nou născută și partenerul ei, Adrian Ștefănescu.

Nou-născuta a primit un nume special, plin de semnificație biblică: Maria. Într-un mesaj emoționant postat pe Instagram, Victoria a exprimat fericirea familiei:

„Suntem cei mai fericiți din lume 🧡 Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”.

Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu s-au căsătorit civil anul trecut, alegând să celebreze evenimentul printr-o ceremonie intimă și specială în Grecia. Actrița fusese cerută în căsătorie cu șapte luni înainte, iar nunta a avut loc într-un decor de vis, pe o barcă. Fericirea lor a fost completată în ianuarie 2024, când Victoria a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Acum, la mijlocul lunii iunie, familia lor s-a mărit cu încă un membru, aducându-le și mai multă bucurie și împlinire.

Citește și:

Kudika
18 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.