Setari Cookie-uri

Radu Ștefan Bănică, păreri sincere despre Andreea Marin și relația specială cu sora sa, Violeta: Nu cred că o să cântăm împreună

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică jr, a vorbit recent despre relația cu sora sa, Violeta, și despre respectul pe care îl are pentru Andreea Marin, fosta soție a tatălui său.

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică jr din căsnicia cu Camelia Constantinescu, și-a exprimat recent părerea sinceră despre Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, și a vorbit despre legătura specială pe care o are cu sora sa, Violeta. Tânărul artist, care a moștenit pasiunea pentru muzică și actorie de la tatăl său, a acordat un interviu pentru viva.ro, în care a abordat subiecte legate de familia sa și planurile de viitor.

Radu Ștefan Bănică a descris-o pe Violeta, sora sa mai mică, ca fiind o persoană talentată și ambițioasă, subliniind legătura puternică dintre ei.

„Sora mea Violeta nu este pe muzică, este pe partea practică de politică, de avocatură. Așa că nu cred că o să cântăm împreună”, a declarat tânărul artist.

Citește și:

În ceea ce privește relația cu Andreea Marin, Radu Bănică a avut doar cuvinte de apreciere. El a menționat că o respectă profund pe fosta soție a tatălui său și că vede în ea o persoană puternică și dedicată.

„Este un om extraordinar. Da, am fost la gală și o să merg ori de câte ori am posibilitatea”, a spus Radu Ștefan.

Ștefan Bănică jr, în vârstă de 56 de ani, are trei copii din relații diferite: Radu Ștefan Bănică din relația cu Camelia Constantinescu, Violeta Bănică din căsătoria cu Andreea Marin și Alexandru din mariajul cu Lavinia Pîrva. Deși sunt frați vitregi, copiii au o relație foarte bună, Radu Ștefan și Violeta fiind adesea văzuți împreună la evenimente mondene și pe scenă. Mai mult, tânărul artist îi oferă adesea sfaturi surorii sale.

Citește și:

„Îi dau un sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani”, a declarat Radu Ștefan prin intermediul unica.ro.


Kudika
19 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.