Setari Cookie-uri

Andreea Bălan și George Burcea: Cum s-a produs marea împăcare care a adus liniște după ani de tensiuni

După ani de tensiuni și conflicte, Andreea Bălan și George Burcea au găsit calea către înțelegere și pace.

După ani de scandaluri și dispute legale, Andreea Bălan și George Burcea au ajuns în sfârșit la o înțelegere. Artista a renunțat la toate procesele împotriva fostului ei soț, punând capăt unei perioade tensionate și marcate de conflicte. În cadrul unui podcast recent, Andreea a povestit cum s-a produs împăcarea și ce a determinat-o să facă acest pas important.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în 2020, după o relație tumultuoasă de aproximativ cinci ani. Divorțul lor a fost unul agitat, implicând numeroase scandaluri mediatice și procese legate de custodia celor două fiice ale lor, Ella și Clara. În trecut, Andreea l-a acuzat pe George că nu a plătit pensie alimentară și că ar fi încercat să ia fetițele sub influența alcoolului.

Citește și:

Decizia de a renunța la procesele împotriva lui George Burcea a venit din dorința Andreei de a găsi liniștea interioară și de a elimina energia negativă din viața ei.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu care de obicei nu renunț... era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie. Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”.

De când au renunțat la procese, relația dintre Andreea și George s-a îmbunătățit considerabil. Cei doi cooperează acum pentru a le oferi un mediu armonios fiicelor lor, punând pe primul loc bunăstarea acestora. Andreea a subliniat că a fost necesar să rupă „cordonul energetic” care le lega în mod negativ și că această decizie a adus pace atât în viața ei, cât și în a lui George.

Citește și:

„Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a adăugat Andreea.

Artista a vorbit și despre relația sa cu Divinitatea, explicând cum gândurile și sentimentele pozitive pot influența realitatea.

„Gândurile au frecvență, iar dacă eu în sufletul meu i-am dorit asta, el a simțit. Poți să faci și invers, însă există această lege a karmei, dar răul pe care îl dorești ți se întoarce ție. Eu cred că există Dumnezeu în noi, că noi suntem Dumnezeu. Noi suntem uniți la nivel de spirit”, a declarat ea.


Kudika
19 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.