Setari Cookie-uri

Interviu cu Aria Moon după lansarea piesei Vara de 4X: Când ai lângă tine persoana iubită, orice anotimp se transformă în vară

Aria Moon a lansat cea mai nouă piesă de dragoste pentru sezonul călduros, "Vara de 4X", care te poate face să te îndrăgostești de la primele acorduri! Artista a oferit detalii noi într-un interviu despre melodia care duce cu gândul la apusuri de soare văzute la mare alături de o persoană specială.

Poveștile de iubire trăite vara sunt cele mai frumoase, însă parcă toată viața e o vară care nu se termină niciodată atunci când ții de mână pe cine trebuie! Aria Moon a vorbit despre noua piesă, "Vara de 4x", explicând conceptul din spate, dar ne-a spus și ce planuri are pentru perioada următoare! În același timp, artista a dezvăluit care este cea mai frumoasă amintire pe care o are.

Aria, cum a apărut piesa "Vara de 4X"? Ce reprezintă versurile pentru tine?

"Vara atrage iubirea pe străzile noastre" nu este doar un vers al piesei "Vara de 4X", ci un adevăr. Vara ne îndrăgostim și ne facem cele mai frumoase amintiri, iar prin această melodie vreau să transmit tuturor ascultatorilor iubire și căldură. Alături de Mark Stam am scris o melodie care te face să-ți îmbrățisezi persoana preferată și să nu-i mai dai drumul. Pe noi ne-a făcut să zâmbim de când am compus-o în studio, urmând ca următoarele zile să îi dăm play pe repeat. Atunci când ai lângă tine persoana iubită, orice anotimp se transformă în vară, de parcă ar fi "Vara de 4X" an de an.

Citește și:

Care sunt motivele pentru care ar trebui să ne dorim o vară de 4 ori?

Vara atrage iubirea pe străzile noastre, așa cum spune și piesa! Totul e mai frumos, mai colorat, mai luminos. Ieșim mai mult cu prietenii, mergem în vacanță, petrecem mai mult timp în natură și ne îndrăgostim.

Care e cea mai frumoasă amintire de-a ta trăită vara?

Vara în care mi-am văzut artistul preferat: Lana del Rey.

Dar cea mai grea? Cum ai reușit să o depășești?

Probabil vara în care terminasem liceul și mă pregăteam de facultate, fără să știu exact ce urmează să fac cu viața mea.

Te-ai îndrăgostit vreodată vara? Ai suferit cândva din iubire în acest anotimp?

M-am îndrăgostit, dar am și suferit.

O iubire de-o vară sau o iubire de-o viață?

Uneori, iubirile de vară pot fi mai intense decât cele care durează o viață. Nici nu știu cum e mai bine! (râde)

Citește și:

Îți mai amintești de prima iubire?

Îmi amintesc, da. N-a fost vara, dar s-a simțit ca și cum ar fi fost vara. Prima iubire nu se uită niciodată. (râde)

Care sunt planurile tale pentru vara aceasta?

Mi-am propus să merg la cât mai multe concerte și să călătoresc cât de mult pot. Pe de altă parte, vreau sa fiu și productivă, deci ne vedem și la studio.

Pe lângă a asculta "Vara de 4x", ce îți dorești să facă fanii tăi înurmătoarele luni? Ce mesaj vrei să le transmiți?

Vara e prea scurtă ca să nu fie trăită la maximum. Aș vrea să lăsam cu totii telefoanele și online-ul și să ne bucurăm de soare, de natură, de mare și de persoanele dragi


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.