Setari Cookie-uri

Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret: O iubesc de mor...

Actorul Alex Bogdan și iubita acestuia, Cătălina, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit în mare secret.

Surpriză de proporții în lumea showbiz-ului din România! Actorul Alex Bogdan și iubita sa, actrița Cătălina Mihai, și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, fără ca nimeni să bănuiască. Cei doi au spus marele „Da!” în fața ofițerului de stare civilă miercuri, 19 iunie 2024, în prezența unor nași speciali: Dorel din „Las Fierbinți” și soția acestuia.

Alex Bogdan și Cătălina Mihai trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani, iar acum și-au oficializat relația. Cătălina, cunoscută pentru rolul din filmul „Heidi”, unde a jucat alături de Gheorghe Visu și pentru care a primit premiul Gopo la categoria Tânără Speranță, a devenit soția actorului într-un eveniment restrâns, dar plin de emoție și bucurie.

Citește și:

Alex Bogdan a vorbit adesea despre iubirea sa pentru Cătălina, exprimându-și sentimentele cu sinceritate și zâmbetul pe buze. Actorul a recunoscut că ea i-a schimbat complet viața, redându-i bucuria de a trăi și de a iubi din nou, după o perioadă de zece ani de singurătate. Datorită Cătălinei, Alex a reușit să renunțe definitiv la dependența de jocurile de noroc, o problemă care timp de nouă ani i-a provocat pierderi considerabile.

„Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relație, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesnește iubirea, ești fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor”, a mărturisit Alex Bogdan, povestind despre prima întâlnire cu soția sa.

Citește și:

Cătălina Mihai a împărtășit primele imagini de la cununia civilă pe rețelele de socializare, surprinzându-și fanii cu vestea cea mare. Evenimentul, ținut în mare secret, a fost simplu, autentic și plin de bucurie.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, căsătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam io când am împlinit 27. 🤍

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni. Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.)

Citește și:

Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a scris Cătălina Mihai pe rețelele de socializare.

În stilul său caracteristic, Alex Bogdan a postat un story pe Instagram după cununia civilă, arătându-și umorul inconfundabil. Actorul a repostat imaginile de la eveniment și a adăugat mesajul „Am păcălit-o!”.


Kudika
21 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.