Setari Cookie-uri

Monica Gabor și-a susținut fiica să vină în România: E și femeia vieții mele...

Monica Gabor a susținut-o pe Irina în această vizită, iar tânăra și-a exprimat recunoștința față de ambii părinți pentru sprijinul lor constant.

După șase ani petrecuți în America alături de mama ei, Monica Gabor, Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, a revenit în România pentru a-și revedea tatăl, pe Irinel Columbeanu. Vizita adolescentei în țară a fost un eveniment deosebit de emoționant pentru amândoi, având în vedere circumstanțele dificile în care se află fostul milionar, care acum trăiește la un azil.

Pe 14 iunie, Irina Columbeanu a aterizat în România, fiind întâmpinată cu brațele deschise de tatăl ei. Irinel Columbeanu a așteptat-o pe fiica sa cu un buchet superb de flori, iar revederea a fost plină de emoții și lacrimi de bucurie. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, marcând un moment mult așteptat după o perioadă atât de lungă de separare.

Citește și:

Monica Gabor nu doar că nu s-a opus venirii fiicei sale în România, dar a și susținut-o activ pe Irina în acest demers. Într-un interviu acordat pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina a exprimat recunoștința față de mama sa:

„M-a susținut, chiar m-a ajutat foarte mult să ajung aici”.

Irinel Columbeanu a exprimat, de asemenea, mulțumiri pentru sprijinul fostei sale soții, afirmând că aceasta a fost femeia vieții lui, lucru confirmat și de Irina.

Irina Columbeanu: „E și femeia vieții mele!”

La revenirea în țară, Irina a vorbit despre dorul pe care l-a simțit față de tatăl ei și de România.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă,” a spus Irina.

Citește și:

Ea a adăugat că este extrem de recunoscătoare tatălui său pentru sacrificiile făcute și pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor.

Irina a transmis un mesaj emoționant tatălui ei, Irinel Columbeanu, evidențiind generozitatea, umorul și înțelepciunea acestuia:

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept.”

Pentru Irinel Columbeanu, revederea cu fiica sa a fost cel mai frumos și fericit moment din această vară.

„O iubesc foarte mult pe Irina și îi urez bine ai venit în țara ta natală,” a declarat el, vizibil emoționat.

În timpul șederii sale în România, Irina Columbeanu a călătorit la Cluj și și-a vizitat rudele din Bacău, reînnoind legăturile cu locurile și oamenii dragi de acasă.

Citește și:

Kudika
25 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.