Setari Cookie-uri

Cleopatra Stratan lansează Știu că ți-e dor, o piesă cu un mesaj puternic despre dor și nostalgie

Cleopatra Stratan, una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România, lansează „Știu că ți-e dor", o piesă sensibilă ce aduce un mesaj puternic despre dorul și nostalgia din sufletul unei persoane care își amintește cu drag de momentele frumoase trăite alături de cineva special.

Cu o voce emoționantă și pătrunzătoare, Cleopatra Stratan transmite în mod unic sentimentele de iubire și dor, lăsându-i pe ascultători captivați de fiecare vers.

Cu muzica scrisă de către Cleopatra Stratan și Robert Iosifescu, versurile compuse de către Cleopatra Stratan, Mihaela Negruț, Robert Iosifescu și orchestrația realizată de Vlad Ciobanu și Edward Sanda, piesa „Știu că ți-e dor" este un nou pas în evoluția artistică a Cleopatrei, demonstrând încă o dată talentul său remarcabil și maturitatea muzicală.

Cleopatra Stratan este unul dintre cei mai talentați artiști ai generației sale, cunoscută pentru vocea sa excepțională și capacitatea de a transmite emoții puternice prin muzică. Artista a cucerit publicul de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima", „Pupă-mă", „Eu m-am pierdut", „La ușa mea", „Dragoste, vă rog", alături de Edward Sanda și „Cel puțin o veșnicie", au urmat „Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea" și „Vremea de iubit", alături de Edward Sanda. Primăvara aceasta, Cleopatra a lansat în colaborare cu artistul Cristian Porcari „Închide Ușa", o călătorie muzicală ca un rollercoaster de emoții ce îți va rămâne întipărită în minte și în inimă de la prima ascultare.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.