Setari Cookie-uri

Prisonera - ReMan - vibrația perfectă pentru întâlnirile de vară

"Prisonera", cea mai nouă lansare a lui ReMan este o piesă electrizantă, ideală pentru zilele însorite și întâlnirile cu prietenii.

Acest imn electronic plin de viață îmbină ritmuri contagioase și melodii captivante, creând o atmosferă energizantă, perfectă pentru petrecerile de vară, ieșirile la plajă sau momentele de relaxare cu gașca. Cu bătăile sale pulsante și sintetizatoarele vibrante, "Prisonera" îți ridică moralul și te pune pe mișcare, transformând orice zi însorită într-o sărbătoare de neuitat.

Piesa a fost scrisă de Remus Manea și produsă de ReMan.

,,Este prima mea lansare cu Global Records. <<Prisonera>> este o piesă pe care am început-o după luni de clubbing, unde am observat vibe-ul pe care muzica Afro House îl aduce pe ringul de dans. Este o piesă originală cu acea vibrație perfectă de vară, deja testată la petreceri și cluburi, iar feedback-ul primit deja este absolut uimitor." ne spune ReMan.

Citește și:

O casetă cu o etichetă pe care scria 'DJ Aligator Megamix' a făcut un copil din anii 2000 să se îndrăgostească de muzica house. Câțiva ani mai târziu, combinația unică de genuri muzicale și culturi a acelui copil a făcut ca muzica lui să fie ascultată în întreaga lume.

Cu piesele sale ajungând până pe locul #3 în Shazam Global House și depășind 800 de milioane de stream-uri și vizualizări, ReMan nu s-a ferit niciodată să încerce genuri noi, de la Deep House la Afro House, Tech House și Melodic Techno. Melodiile sale au fost incluse în numeroase playlisturi editoriale pe Spotify, în topurile zilnice de pe toate platformele de streaming și au avut difuzări constante la radiourile din întreaga lume.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.