Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău, afectat de infidelitatea Biancăi Drăgușanu: Tot speri într-o schimbare...

Într-un interviu recent, Gabi Bădălău a dezvăluit că Bianca Drăgușanu ar fi avut o relație paralelă timp de câteva luni.

Într-un interviu recent acordat în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău a făcut dezvăluiri tulburătoare despre relația sa cu Bianca Drăgușanu, dezvăluind că aceasta ar fi avut o altă relație în paralel timp de câteva luni. Cei doi, care au fost într-o relație de aproape trei ani, au fost surprinși în ultima perioadă apărând separat la evenimente publice, semn că lucrurile nu mai erau în regulă între ei.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am", a declarat Gabi Bădălău.

Citește și:

Despre momentul în care a aflat de infidelitatea presupusă a Biancăi, Gabi a adăugat:

„Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel. Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală."

În ceea ce privește prezența Biancăi la petrecerea VIVA!, Gabi Bădălău a explicat că aceasta a venit însoțită de bărbatul cu care l-ar fi înșelat, fapt care l-a determinat să ia decizia că relația lor nu mai poate continua.

„Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. – presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare”, a adăugat Gabi Bădălău.

Citește și:

Mai departe, Gabi a mărturisit că Bianca i-ar fi recunoscut relația cu un medic estetician și a sugerat că aceasta ar fi urmărit să-l facă gelos sau să-l provoace. Cu toate acestea, el și-a exprimat dorința ca Bianca să fie fericită și liniștită în noua sa relație.


Kudika
26 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.