Setari Cookie-uri

Nunta fără dar a lui Pepe! Ce a găsit artistul în plic

Nunta lui Pepe cu Yasmine a fost una cu totul aparte. La sfârșit, artisul a fost surprins de ce a găsit în plicuri.

Pepe și Yasmine Pascu și-au unit destinele pe 7 iunie 2024, într-o ceremonie de vis organizată în Cernica, locul unde au creat numeroase amintiri frumoase împreună. Evenimentul, unul spectaculos, a adunat sute de invitați, inclusiv numeroase vedete din showbizul autohton.

Deși nunta nu a fost organizată cu dar tradițional, invitații au adus plicuri cu bani pentru miri.

„Pentru mine nu a fost deloc stresant. Am fugit de tot ce ne-ar fi stresat. Știam de la început ce ne-ar fi stresat. Ne-ar fi stresat valsul mirilor, să stăm să repetăm. (…) Ne-ar fi stresat tot, dacă ar fi să o luăm așa, dar acum cred că trebuie să mă felicit pe mine că am avut încredere, că am știut ce vreau. (…) Eu am venit cu ideea că am vrut să fie cu bufet și poate vrea cineva să mănânce vită argentiniană, poate vrea să mănânce pizza și mi-a zis cum să mănânce lumea pizza? Șaorma la 3 dimineața pentru că mulți pleacă de la evenimente și se duc pe la colț și am zis să le avem pe toate. A fost un șaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început. (…) Doar aperitivul a fost adus la masă. Nu a fost cu dar. Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult”, a declarat Pepe în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și:

Pepe și Yasmine s-au căsătorit religios în aer liber, evitând astfel biserica, cum s-ar fi așteptat mulți dintre fanii artistului. Slujba și petrecerea au avut loc într-un cadru natural, adunând peste 200 de invitați. Ceremonia a fost marcată de absența unor figuri notabile din viața publică a lui Pepe. Prezentatorul de la Pro TV, care i-a fost naș la nunta cu Raluca Pastramă, a fost prezent alături de fiul său, David, însă soția sa, Andra, a lipsit din cauza unor obligații profesionale. De asemenea, colegii cântărețului de la Antena 1, Alina Pușcaș, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Ozana Barabancea, nu au participat la eveniment.

Nunta lui Pepe și Yasmine a fost organizată cu atenție la detalii, oferind invitaților o experiență culinară variată și inedită. De la vită argentiniană la pizza și șaorma, meniul a fost gândit pentru a satisface toate gusturile.

Citește și:

„A fost un șaormar, cu tot ce trebuie. Au fost și fructe de mare, dar nu toate odată. Cumva, a fost moment de început. (…) Doar aperitivul a fost adus la masă”, a explicat Pepe.

Chiar dacă nunta nu a fost cu dar, invitații au surprins mirii cu plicuri de bani, gest pentru care Pepe le-a mulțumit public. „Am găsit din partea multora plicurile, le mulțumesc mult”, a spus artistul, recunoscător pentru generozitatea prietenilor și a familiei.


Kudika
26 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.