Setari Cookie-uri

Gabi Bădălău, mărturisiri surprinzătoare despre povestea de iubire cu Claudia Părășcanu

Gabi Bădălău a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălau a oferit recent o serie de declarații șocante într-un podcast găzduit de Nasrin Ameri, în care a discutat deschis despre relațiile sale tumultuoase cu Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. După ce a explicat motivele pentru care a încheiat relația de trei ani cu Bianca Drăgușanu, Bădălau a dezvăluit detalii intime și controversate despre mariajul cu Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi.

Gabi Bădălau a recunoscut public pentru prima dată că între el și Claudia Pătrășcanu nu a existat niciodată o poveste de iubire adevărată.

„Între mine și Claudia n-a fost o poveste de iubire. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi. A rămas însărcinată foarte, foarte rapid, eu aveam 25 de ani, eram necopt, dar îmi doream foarte mult copil,” a declarat Bădălau.

Citește și:

El a explicat că relația lor a evoluat rapid, de la sarcină la botez și apoi la nuntă, fără a exista o fundație solidă de iubire și înțelegere.

Bădălau a mărturisit că și-a înșelat soția și că acest act a contribuit semnificativ la destrămarea relației lor.

„Eu am greșit în căsnicia cu Claudia, eram cu altă femeie. M-am dus acasă și am recunoscut lucrul ăsta. În loc să-și țină familia, ea a postat pe Facebook un mesaj foarte urât despre mine și despre familie,” a spus afaceristul.

În urma acestui incident, tensiunile dintre ei s-au amplificat, iar comunicarea a devenit din ce în ce mai dificilă.

Deși au trecut cinci ani de la divorț, copiii celor doi sunt încă afectați de separarea părinților lor.

„Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună,” a declarat Bădălau.

Citește și:

El a subliniat că, în ciuda eforturilor sale de a menține o relație cordială pentru binele copiilor, comportamentul Claudiei a făcut ca această sarcină să fie extrem de dificilă.

Gabi Bădălau a relatat și despre tensiunile continue și acuzațiile care au marcat relația lor post-divorț. El a acuzat-o pe Claudia de comportament manipulativ, inclusiv de a pune microfoane în hainele copiilor pentru a înregistra conversațiile din casa lui.

„Le punea copiilor microfoane în hăinuțe sau în ghiozdan când venea la mine și vorbeam cu tata lucruri – ce vorbește fiecare om în casă – și pe urmă și le posta pe Facebook și s-a dus cu ele la Poliție,” a explicat Bădălau.

Gabi Bădălau a insistat că nu are nicio ranchiună față de Claudia și că principalul său obiectiv este să asigure liniștea și bunăstarea copiilor lor.

Citește și:

„N-am niciun război cu ea, noi trebuie să ne creștem copiii în liniște și pace. N-am nimic de împărțit, inclusiv partajul, nu e nicio miză la noi,” a concluzionat el.


Kudika
27 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.