Setari Cookie-uri

Cum își educă Pepe fetele după divorțul de Raluca Pastramă? Micuțele au rămas la el: Să nu primească totul pe tavă...

Pepe este un tătic dedicat, iar recent a vorbit despre relația pe care o are cu cele două fiice ale sale.

Pepe a pășit recent într-un nou capitol al vieții sale, căsătorindu-se cu Yasmine Ody. Cuplul a fost binecuvântat cu un băiat, iar Pepe mai are două fete, Maria și Rosa, din căsnicia sa anterioară cu Raluca Pastramă. Într-un interviu recent acordat revistei VIVA!, Pepe a vorbit despre rolul său de tată și despre modul în care își educă fiicele, subliniind importanța responsabilității și a muncii.

Pepe se descrie ca fiind un tată permisiv, dar cu limite clare.

„Consider că e bine să responsabilizezi un copil, să simtă că are sprijinul tău în tot, dar să nu primească totul pe tavă. Da, e greu, însă am învățat să fac asta după ce am făcut câteva greșeli, evident, și tot copiii au fost cei care m-au învățat cum să acționez cu ei, atunci când nu am avut dreptate,” a mărturisit artistul.

Citește și:

Maria și Rosa, fiicele lui Pepe din căsnicia cu Raluca Pastramă, locuiesc cu el și au o relație foarte bună cu tatăl lor. Pepe a declarat că fetițele sale sunt responsabile și iau în serios tot ceea ce își propun.

„Ele sunt responsabile și iau în serios tot ceea ce își propun, au trecut de etapa aia în care ce visează noaptea vor să se întâmple a doua zi, așa că știu că tati le îndeplinește o dorință doar dacă și ele sunt pregătite să aprecieze munca altor persoane,” a explicat el.

Pepe subliniază că cheia pentru o relație sănătoasă și armonioasă cu fiicele sale este comunicarea deschisă.

„Orice situație este rezolvată prin comunicare cu tati. Fără a îmi cere un sfat, nu se iau decizii. Pentru că e important să ascultăm toate variantele și să știm exact ce decizii luăm împreună,” a adăugat artistul.

Citește și:

Kudika
27 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.