Setari Cookie-uri

Victor Vrînceanu rupe tăcerea după ce Andreea Antonescu I-a deschis două procese

Victor Vrînceanu a făcut primele declarații după ce Andreea Antonescu i-a deschis două procese legate de fiica lor, Venice Victoria. Deși inițial s-au despărțit amiabil, relația dintre cei doi s-a deteriorat rapid.

Victor Vrînceanu, jurnalistul cunoscut și fostul iubit al cântăreței Andreea Antonescu, a făcut primele declarații după ce artista i-a deschis două procese legate de fiica lor, Venice Victoria. Deși s-au despărțit în termeni amiabili la scurt timp după nașterea fetiței, conflictul dintre cei doi s-a intensificat în ultima perioadă.

În unul dintre procese, Andreea Antonescu a cerut instanței ca Victor Vrînceanu să aprobe plecarea ei în America împreună cu fetița lor pentru mai bine de două luni. Judecătorii au acceptat cererea, iar Andreea se află acum peste Ocean. De asemenea, cântăreața a solicitat ca fetița să obțină cetățenie americană, un subiect care a provocat o reacție fermă din partea lui Victor Vrînceanu.

Citește și:

Într-un interviu acordat Antena Stars, Victor Vrînceanu a explicat de ce se opune acordării cetățeniei americane fiicei lor în acest moment.

„Eu am fost un copil crescut de o mamă singură și știu ce înseamnă relația copil-mamă, dar atunci când este și un tată dispus să facă tot pentru acel copil, mi se pare strigător la cer să-l refuzi sistematic,” a declarat el.

Vrînceanu consideră că decizia privind cetățenia ar trebui să îi aparțină fetiței când va crește:

„Hai să lăsăm copilul să crească și să își aleagă lucrurile astea. De ce îi punem noi o ștampilă americană acum, pe frunte, când copilul poate să își ia cetățenia oricând, mama lui fiind cetățean, poate să o ia și la 18 ani și la 20 de ani.”

Citește și:

Jurnalistul a acuzat-o pe Andreea Antonescu că încearcă să îl îndepărteze sistematic din viața fiicei lor, subliniind că ea se prezintă în public ca o mamă singură și neajutorată, în timp ce el se achită de toate îndatoririle părintești.

„Ea face altceva, ea încearcă să mă îndepărteze, după care se plânge în aparițiile publice că este singură și nu o ajută nimeni,” a spus Vrînceanu.

Victor Vrînceanu a menționat că Andreea Antonescu a avut un comportament similar și cu fostul ei soț, Traian Spak, dorind să-l decadă din drepturi părintești. În ceea ce privește relația lor, Vrînceanu a povestit despre momentele tensionate de dinaintea participării Andreei la emisiunea „America Express” de la Antena 1.

Citește și:

„I-am spus „iubire, te rog din suflet, mai gândește-te. Celebritatea ta nu va scădea un an de zile, poți să pleci anul viitor sau peste doi ani, tot Andreea Antonescu rămâi și vei fi de interes pentru un reality show”. Îmi spunea că trebuie să facă asta, că acum e momentul,” a relatat el.

Jurnalistul a discutat și despre aspectele financiare, afirmând că a fost dispus să își asume responsabilitatea financiară pentru întreaga familie.

„Mi-am asumat, eu sunt capul familiei, îmi permit să țin această familie. Nu știu cum am putut să accept așa ceva, nici nu mai aveam ce să fac. Era însărcinată și a venit cu contractul de la Antena semnat, apoi a urmat să plece,” a spus Victor Vrînceanu.


Kudika
27 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.