Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant al lui Florin Niță după calificarea României în optimile Campionatului European

Portarul-erou a subliniat că energia celor aproape 30.000 de români prezenți pe stadionul din Frankfurt a fost resimțită pe tot parcursul meciului cu Slovacia.

Florin Niță, portarul-erou al echipei naționale de fotbal a României, a transmis un mesaj special după calificarea echipei în optimile Campionatului European. Niță a ținut să îi mulțumească, în primul rând, lui Dumnezeu pentru victoria obținută și a subliniat rolul esențial al fanilor în această realizare istorică.

Partida disputată pe stadionul din Frankfurt împotriva Slovaciei s-a încheiat cu scorul de 1-1, un rezultat suficient pentru ca România să se califice în optimile de finală pe primul loc în grupă, datorită victoriei categorice anterioare împotriva Ucrainei. Aceasta este doar a doua oară în istoria Campionatului European când România reușește să treacă de faza grupelor, dar prima dată când echipa se califică de pe prima poziție.

Citește și:

După meci, Florin Niță a vorbit cu emoție despre această realizare și a adus mulțumiri divine pentru succesul echipei.

„Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit, pentru satisfacţia de după meci, că ne-a ajutat să ne atingem obiectivul şi că am bucurat o naţie întreagă. Sunt foarte fericit, am muncit împreună, toţi suntem egali, ne-am făcut treaba şi am făcut tot ceea ce ni s-a spus din partea lui Mister. Mă bucur că fac parte din această minunată echipă, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit,” a declarat Niță pentru Pro TV.

Florin Niță a subliniat și importanța susținerii din partea fanilor, menționând că energia acestora a fost simțită pe tot parcursul partidei. Aproape 30.000 de români au fost prezenți pe stadionul din Frankfurt, creând o atmosferă de neuitat.

Citește și:

„Fanii s-au ridicat la cel mai înalt nivel, i-am simţit şi în prima şi în a doua repriză. Le mulţumim pentru efortul făcut în această seară, dar şi din meciurile trecute. Sunt minunaţi şi le mulţumim pe această cale,” a adăugat portarul naționalei.

Echipa națională a României, denumită „Generația de suflet”, a reușit să obțină o calificare istorică, aducând bucurie suporterilor care au așteptat acest moment mai bine de 20 de ani. Emoțiile și entuziasmul sunt la cote maxime, iar viitorul se arată promițător pentru fotbalul românesc.


Kudika
27 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.