Setari Cookie-uri

Neptunica, JØA și Jost aduc energia techno în hitul original Clap Clap

Neptunica, JØA și Jost aduc vibrațiile techno în hitul original "Clap Clap", transformându-l într-un imn energic pentru ringul de dans.

Inițial interpretat de Gran Error, Elvana Gjata și Antonia, "Clap Clap" a captivat publicul cu ritmul său molipsitor și refrenele catchy. Remixul realizat de Neptunica, JØA și Jost vine cu beat-uri pulsante, sintetizatoare atmosferice și linii de bas puternice, asigurându-se că va rezona cu entuziaștii techno și cei care frecventează cluburile. Producția lor inovatoare aduce o viață nouă piesei, făcând-o un must-listen pentru fanii muzicii electronice.

Piesa originală a fost scrisă de IRAIDA, Achi, Sebastian Barac și Marcel Botezan și produsă de Achi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Noul remix a fost realizat de Neptunica și JØA.

Neptunica este un DJ și producător german din Hamburg. El a remixat pentru artiști renumiți precum Armin van Buuren, Lost Frequencies și LIZOT, concentrându-se pe EDM, Hard-Dance și House music. Semnat cu Kontor Records din 2016, a colaborat cu artiști de top precum Scooter și Blasterjaxx, obținând sprijin din partea lui Marshmello, VIZE și alții. Cu peste 300 de milioane de stream-uri pe Spotify și 70 de milioane de vizualizări pe YouTube, influența lui Neptunica în muzica electronică este semnificativă. Single-urile sale din 2022 "Love Is Gone" și "Marble" au avut succes notabil în topuri. A concertat la evenimente majore europene, inclusiv Parookaville și World Club Dome.

Citește și:

În spatele JØA se află producătorul german René Fischer, care a fondat proiectul în 2020. Producătorul din Köln face parte și din duoul de DJ Kunstkerle, activ din 2013. A reușit să inspire oamenii cu muzica sa la finalele concursului Bootshaus DJ din Köln și în multe alte locuri. Punctul culminant al carierei sale a fost apariția la festivalul Parookaville în 2019, 2022 și 2023 - unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Jost, un DJ, producător și pasionat de muzică născut în Hanovra, Germania, își canalizează pasiunea pentru muzică în crearea de melodii captivante și răspândirea de vibrații pozitive. Călătoria sa muzicală a început după ce l-a văzut pe Martin Garrix performând la Tomorrowland în 2013 și a fost martor la capacitatea sa de a infuza bucurie și dragoste în audiență. De atunci, a fost pe un drum continuu de DJ-ing, producție și împărtășirea muzicii sale pe SoundCloud, având ca scop recrearea aceleiași experiențe înălțătoare pe care a simțit-o în acea seară. Cu câțiva ani petrecuți în Marea Britanie, Jost a împărțit scene cu artiști renumiți precum Rudimental, HBz și Felix Jaehn. Recent semnat cu Honua Records, parte a Global Records, Jost a prezentat deja colaborări cu Bella X, Mingue, Mentum, VAMERO și Axel Ehnström. Pregătește-te pentru o călătorie muzicală plină de energie vibrantă și emoții sincere, în timp ce Jost te invită să te alături acestei aventuri captivante!


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.