Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună? Cei doi au plecat ca o familie la Paris

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au plecat împreună, alături de cei doi copii ai lor, într-o vacanță de vis în Franța.

După numeroase certuri și neînțelegeri, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului și au decis să ofere copiilor lor o vacanță de neuitat în Franța. Cei doi foști soți, cunoscuți pentru conflictele lor publice, au ales să prioritizeze fericirea celor doi băieți și au plecat împreună într-o escapadă pariziană.

Claudia Pătrășcanu, activă pe rețelele de socializare, a împărtășit cu urmăritorii săi momente speciale din vacanța în Paris. Fotografiile cu cei doi băieți la celebrul stadion al echipei PSG au stârnit admirația fanilor. Într-o postare emoționantă, cântăreața și-a arătat bucuria de a petrece timp prețios alături de copii într-un loc atât de special.

Citește și:

"Am bifat încă un stadion în albumul vieții noastre", a scris Claudia pe Instagram.

Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și a postat și el imagini cu copiii, tot de la stadionul PSG. În ciuda trecutului tumultuos, afaceristul a demonstrat că poate fi un tată prezent și implicat în viața micuților săi. Momentul surpriză în care Gabi își reîntâlnește băieții în Paris a fost filmat de Claudia, arătând o colaborare surprinzătoare între cei doi pentru binele copiilor.

Vacanța a inclus și o vizită la simbolul iconic al Parisului, Turnul Eiffel. Claudia Pătrășcanu a publicat câteva fotografii din fața turnului, unde băieții au fost vizibil încântați de măreția acestuia. Aceste imagini au stârnit numeroase reacții pozitive din partea fanilor, care au apreciat efortul părinților de a crea amintiri frumoase pentru copii, în ciuda dificultăților din trecutul lor.

Citește și:

Într-un interviu recent, Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fostei sale soții. El a dezvăluit că Claudia și-a prezentat noul partener celor doi copii ai lor și a vorbit despre dorința sa de a avea copiii mai aproape de el, oferindu-i Claudiei toate condițiile pentru a se muta în București.

„E la Constanța, fac 3 ore dus, 3 ore întors. De-asta m-am rugat de ea și i-am pus tot la dispoziție să vină la București, să-i iau o casă cum vrea ea, să plătesc bone, mașină, activitățile extrașcolare ale copiilor, școlile private, doar să am copiii mai aproape, să fiu implicat în viața lor”, a spus Gabi Bădălău.

Afaceristul a menționat și relația Claudiei cu noul ei partener:

„Copiii l-au cunoscut și din câte am aflat, acel tip e un tip foarte OK, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-ar fi plăcut să-l cunosc, să știu în preajma cărui bărbat stau copiii mei”.

Citește și:

Kudika
1 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.