Setari Cookie-uri

Mesajul transmis de Monica Gabor, când a văzut ce face Irina Columbeanu în România: Este tot datorită ție...

Monica Gabor a reacționat pe social media, după ce a văzut cu ce își ocupă Irina timpul în România.

Monica Gabor nu a rămas indiferentă la activitățile fiicei sale, Irina Columbeanu, în România și a reacționat imediat pe rețelele sociale. După șase ani petrecuți în America alături de mama sa, adolescenta s-a întors în țară pentru a-l revedea pe tatăl său, Irinel Columbeanu, împlinindu-i, astfel. unul dintre cele mai mari visuri ale sale.

Revederea dintre Irina și tatăl său, Irinel Columbeanu, a fost extrem de emoționantă. Cei doi s-au îmbrățișat minute în șir, abținându-și cu greu lacrimile. Momentul a fost unul deosebit de intens, fericirea și recunoștința fiind evidente pe chipurile lor. Ambii au mărturisit public că sunt încântați să fie din nou împreună după o perioadă atât de lungă de separare.

Citește și:

După această întâlnire emoționantă, Irina Columbeanu a decis să viziteze și alte locuri din România. Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, tânăra a împărtășit experiențele sale cu urmăritorii săi. O postare recentă dintr-un loc impresionant din Bucovina a atras atenția Monicăi Gabor, care i-a lăsat imediat un comentariu fiicei sale.

„Mă bucur mult pentru tine”, a scris Monica Gabor într-un comentariu la postarea fiicei sale.

„Este tot datorită ție. Te iubesc!”, a fost răspunsul emoționant al Irinei Columbeanu.


Kudika
1 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.