Setari Cookie-uri

Visul Doiniței Oancea, spulberat de părinți. Ce carieră și-ar fi dorit actrița: Nu m-a lăsat mama, a fost cu scandal...

Doinița Oancea a făcut dezvăluiri mai puțin știute despre viața sa și despre cel mai mare vis al său, care, însă, a rămas neîndeplinit.

Doinița Oancea, cunoscută pentru talentul său actoricesc și numeroasele roluri memorabile în televiziune și film, a dezvăluit recent o latură mai puțin cunoscută a vieții sale. În copilărie, vedeta nu și-a dorit să fie actriță, ci polițistă. Cu toate acestea, circumstanțele și dorințele mamei sale au schimbat traiectoria carierei sale, direcționând-o către jurnalism și, în final, către actorie.

Doinița a mărturisit că, deși visul de a deveni polițistă a rămas în sufletul ei, nu regretă parcursul pe care l-a urmat.

„Am vrut să mă îndrept către avocatură și de fapt, ce mi-am dorit cel mai mult și văd că am rămas cu chestia asta în minte, polițistă. Eu am vrut să dau la Academie. Nu m-a lăsat mama, a fost cu scandal. Nu m-a lăsat, motiv pentru care am urmat jurnalism. Și asta îmi plăcea, jurnalism și filozofie. Eu polițistă am vrut și de fiecare dată când văd fete îmbrăcate în uniformă, mă gândesc că și eu am vrut”, a declarat Doinița Oancea în podcastul lui Damian Drăghici.

Citește și:

În ciuda acestui vis neîmplinit, Doinița a reușit să își construiască o carieră de succes în actorie. A absolvit jurnalismul, dar a fost atrasă de platourile de filmare, unde a avut ocazia să învețe și să se dezvolte profesional alături de mari actori.

Un moment decisiv în cariera sa a fost rolul din serialul „Inimă de țigan”. Aici, Doinița a jucat alături de doi actori consacrați, Carmen Tănase și Gheorghe Visu, de la care a învățat enorm.

„Nu știu dacă îmi vine acum în minte un sfat prețios, însă faptul că am beneficiat ani de zile de prezența lor, că am putut să îi observ la repetiții, la filmare, că am jucat alături de ei cu siguranță este un mare plus pentru mine. Sunt în relații foarte bune cu ei și le voi spune toată viața «tăticu» și «mămica». Îi iubesc, îi admir, îi respect și ca oameni, și din punct de vedere profesional”, a mărturisit actrița pentru Viva!.

Citește și:

Chiar dacă nu a ajuns polițistă, actrița este recunoscătoare pentru cariera sa și pentru toate oportunitățile care i-au apărut în cale.


Kudika
1 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.