Setari Cookie-uri

Andreea Esca reacționează la revenirea Ginei Pistol în televiziune! Ce mesaj i-a transmis prezentatoarea tv

Andreea Esca și-a exprimat entuziasmul față de revenirea Ginei Pistol în televiziune printr-o postare emoționantă pe Instagram.

Gina Pistol revine pe micile ecrane ca prezentatoare a sezonului 9 din „MasterChef România” la Pro TV. După doi ani de pauză, vedeta revine în televiziune și se alătură echipei formată din Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, foștii săi colegi de la „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Vestea a stârnit numeroase reacții în mediul online, una dintre cele mai notabile fiind cea a Andreei Esca. Celebra prezentatoare de știri de la Pro TV a salutat revenirea Ginei Pistol printr-o postare pe contul său de Instagram, unde are peste 678.000 de urmăritori.â

„Pauză publicitară! Bine ai venit la Pro TV, Gina Pistol! Visele devin realitate”, a scris Esca, alături de o imagine cu Gina și cei trei chefi.

Gina Pistol a exprimat într-un comunicat oficial entuziasmul și provocarea pe care o reprezintă noul său rol:

Citește și:

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”.

Reîntâlnirea cu cei trei chefi a fost descrisă de Gina ca fiind emoționantă și plină de bucurie:

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”.

Citește și:

Noua ediție a „MasterChef România” va debuta în această toamnă la Pro TV, promițând seri pline de preparate delicioase și competiții acerbe între bucătarii amatori, care se vor lupta pentru titlul de MasterChef România 2024.

Într-un interviu pentru viva.ro, Gina Pistol a vorbit despre dificultățile care au determinat-o să se retragă temporar din televiziune în 2022. Aceasta a dezvăluit că s-a confruntat cu depresie postnatală, epuizare și probleme de sănătate cauzate de COVID-19, toate acestea contribuind la decizia de a lua o pauză.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt”.

Citește și:

Susținută de soțul ei, Smiley, Gina Pistol a decis să se concentreze pe propria sănătate, iar acum se simte pregătită să revină în fața camerelor și să modereze „MasterChef România”. Această revenire marchează un nou început pentru prezentatoare, care promite să aducă multă emoție și entuziasm în noul sezon al show-ului culinar.


Kudika
2 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.