Setari Cookie-uri

Liviu Teodorescu sărbătorește primul an al micuței sale: Te iubesc, Ecaterina!

Artistul, cunoscut pentru talentul său muzical și povestea de dragoste cu soția sa, Iulia, trăiește momente de neuitat în rolul de tată, bucurându-se de fiecare clipă petrecută alături de familia sa.

Liviu Teodorescu, talentatul cântăreț și compozitor român, sărbătorește astăzi un moment cu totul special în viața sa - primul an de viață al micuței sale fiice, Ecaterina. Artistul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, exprimându-și profundul său sentiment de dragoste și împlinire.

„Acum un an pe vremea asta, te nășteai tu. Din prima secundă în care te-am ținut în brațe (poză 2), am știut că sunt îndrăgostit pe viață. Nu există cuvinte să explice și nici metafore să încadreze. Te iubesc, Ecaterina ❤️ La Mulți Ani! #1an.”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram, alături de o fotografie adorabilă cu el și fiica sa.

Liviu Teodorescu, cunoscut pentru hiturile sale muzicale și pentru povestea sa de dragoste cu Iulia, este acum și un tătic dedicat, care adoră să împărtășească momente speciale cu familia sa. Încă de la venirea pe lume a micuței Ecaterina, artistul a fost profund implicat în rolul său de tată, ceea ce l-a adus în centrul atenției într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Citește și:

„Sunt un pic obosit, dar foarte fericit. (...) E greu de pus în cuvinte ce am simțit. Am simțit fix ce mi-au spus toți tații și mamele că au simțit atunci când și-au văzut copiii prima oară. Am simțit o bucurie enormă și o ușurare fantastică, pentru că e lângă mine.”, a mărturisit Liviu Teodorescu.

În ciuda emoțiilor pozitive, artistul a recunoscut că primele experiențe cu schimbatul scutecelor au fost puțin copleșitoare pentru el.

„Îmi cam tremură mâna când e vorba de schimbat scutece. Primul pas e că am reușit să o iau în brațe și să îi țin capul. Reușesc să i-o dau soției să o alăpteze. Să schimb scutecul în sine e puțin greu pentru că mi se pare o ființă fragilă și mi-e teamă.”, a adăugat Liviu Teodorescu în interviul pentru Antena Stars.

Citește și:

Kudika
2 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.