Setari Cookie-uri

Ana Baniciu a revenit la o siluetă de invidiat, la o lună de la naștere! Uite cât de bine arată artista

Ana Baniciu trăiește o perioadă de fericire deplină după ce a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu o lună. Micuțul Aris a adus o bucurie imensă în viața artistei și a partenerului său, Edy Kovacs. Cu toate responsabilitățile noului rol, Ana a reușit să își păstreze silueta de invidiat, impresionându-și fanii cu o apariție radiantă și plină de energie.

Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite artiste din România, a adus pe lume primul său copil în urmă cu o lună. Micuțul Aris a transformat complet viața ei și a partenerului său, Edy Kovacs, aducând o bucurie imensă în familia lor. La o lună de când a devenit mamă, Ana Baniciu uimește cu silueta sa de invidiat, demonstrând că își gestionează perfect noul rol fără a se neglija.

Fericirea cuplului a atins cote maxime când micuțul Aris și-a făcut apariția, iar de atunci, viața lor a fost plină de momente de neuitat. Cei doi părinți sunt foarte fericiți și se bucură de fiecare clipă petrecută alături de fiul lor.

Ana Baniciu a demonstrat că poate să jongleze cu noile responsabilități ale maternității și să își păstreze în același timp grija față de sine. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se observă cât de bine arată la doar o lună după naștere, fiind o inspirație pentru multe proaspete mame.

Citește și:

„Acum nu ne-a mai rămas nimic de făcut decât să ne bucurăm de familia frumoasă pe care o avem. Micuțul Aris ne ocupă cea mai mare parte din timp, dar suntem extrem de fericiți și recunoscători”, a declarat Ana Baniciu.

Nașterea micuțului Aris: provocări pentru artistă

Ana Baniciu și-a dorit foarte mult să nască natural, dar a fost pregătită și pentru eventualele complicații. Artista a relatat pe Instagram despre dificultățile întâmpinate în timpul nașterii și cum a gestionat situația.

„La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (...) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (...) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”, a explicat Ana Baniciu.

Citește și:

Kudika
2 Iulie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.